Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Θύμωσα στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να αποφασίσουμε ποια ομάδα θέλουμε να είμαστε»

Μίτσελ: «Θύμωσα στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να αποφασίσουμε ποια ομάδα θέλουμε να είμαστε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/12/2022 22:21
Εκνευρισμένος με τον «διπρόσωπο» Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μίτσελ μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά στάθηκε και στην βελτίωση που δείχνουν Φορτούνης, Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Ισπανός τόνισε συγκεκριμένα πως θύμωσε με όσα είδε από την ομάδα του στο πρώτο μ΄έρος του αγώνα και προσέθεσε πως πρέπει να διαλέξουν οι παίκτες του αν θέλουν να είναι η ομάδα θέληση του δεύτερου μέρους ή η ομάδα χωρίς θέληση όπως ήταν μπαίνοντας στο ματς.

Όσα δήλωσε ο Μίτσελ:

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού: «Θύμωσα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, ιδιαίτερα στην ανάπαυλα. Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί τι συμβαίνει. Ζητάω τα ίδια πράγματα και στα δύο ημίχρονα, ωστόσο η αποφασιστικότητα και η θέληση είναι εντελώς διαφορετική. Πρέπει να αποφασίσουμε και να διαλέξουμε ποια ομάδα θέλουμε να είμαστε, αυτή που έπαιξε χωρίς θέληση στο πρώτο ημίχρονο ή του δεύτερου μέρους που έδειξε τις δυνατότητές της. Να πάρουμε απόφαση ότι πάντα πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο: «Αυτό που τους λέω από την πρώτη μέρα. Ότι πρέπει να παίζουμε ομαδικά, γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε ατομικά. Σήμερα δώσαμε ένα καλό παράδειγμα για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Για τον Μαρσέλο: «Αυτό που θέλουμε είναι όλοι να τα δίνουν όλα. Κάθε στιγμή σε κάθε ματς να δίνουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό έκανε ο Μαρσέλο και αυτό χρειαζόμαστε από όλους. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα. Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι ο Μαρσέλο, ο Χάμες ο Φορτούνης είναι πολύ βελτιωμένοι γιατί καταφέραμε να προπονηθούμε όλοι μαζί, κανονικά».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.