Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντάλιτς: «Χάσαμε δίκαια, δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση»

Ντάλιτς: «Χάσαμε δίκαια, δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/12/2022 23:52
Ο Ζλάτκο Ντάλιτς έκανε λόγο για δίκαιη ήττα της Κροατίας απέναντι στην Αργεντινή, στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του στην επίθεση αλλά τόνισε πως νιώθει περήφανος για την πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Κροατίας μετά την ήττα με 3-0 από την Αργεντινή στον ημιτελικό του Μουντιάλ:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την Αργεντινή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σταθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε για την τρίτη θέση με το κεφάλι ψηλά. Δεν μπορώ να καταλογίσω τίποτα στα αγόρια. Κάναμε ένα καλό πρώτο μισάωρο, αμυνθήκαμε καλά αλλά μετά ήρθε μια αντεπίθεση και ένα πέναλτι. Ξαναλέω ότι δεν έχουμε τίποτα να παραπονεθούμε ή να μετανιώσουμε. Ας ετοιμαστούμε για το ματς της 3ης θέσης».

Για το πέναλτι: Από όσο καταλαβαίνω, τα παιδιά διαμαρτυρήθηκαν για το κόρνερ που έπρεπε να γίνει πριν από τη φάση για το πέναλτι. Αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να παραπονεθούμε, χάσαμε το παιχνίδι και δεν έχω τίποτα για να κατηγορήσω τα παιδιά. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι: «Δημιουργήσαμε καλές καταστάσεις, πήραμε τη μπάλα στα πλάγια, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι. Όλα τα άλλα ήταν καλά, μέχρι να δεχτούμε το γκολ. Μας λείπει καλύτερη λύση στην επίθεση, ξέρουμε σε τι είμαστε καλοί και τι όχι. Αν κάποιος μας είχε προσφέρει τέτοια πορεία πριν την έναρξη του Μουντιάλ, θα τη δεχόμασταν. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την οποία είμαστε περήφανοι».

Για τις αλλαγές: Μέσα από τις αλλαγές θέλαμε να κερδίσουμε βάθος με τον Όρσιτς και να επιστρέψει ο Πέρισιτς στο πλάι. Με τον Βλάσιτς θέλαμε να δημιουργήσουμε ρήγματα για να παίξουμε πιο κάθετα, αλλά μετά δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Χάσαμε δίκαια».

Για τον τραυματισμό του Μπρόζοβιτς: «Ένιωσε έναν ελαφρύ πόνο στους μυς του, θα προσπαθήσουμε να τον προετοιμάσουμε για τον επόμενο αγώνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.