Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022-Κέιν: «Πρέπει να ζήσω και να αποδεχτώ το χαμένο πέναλτι»

Μουντιάλ 2022-Κέιν: «Πρέπει να ζήσω και να αποδεχτώ το χαμένο πέναλτι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/12/2022 15:23
Ο Χάρι Κέιν τοποθετήθηκε για το χαμένο πέναλτι που κόστισε στην Αγγλία την ήττα (1-2), στον προημιτελικό με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τα «τρία λιοντάρια» ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να ξορκίσουν την κατάρα των προημιτελικών, καθώς αποτελούν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τους περισσότερους αποκλεισμούς στην οκτάδα, φτάνοντας τους επτά.

Ο αρχηγός των Άγγλων Χάρι Κέιν ανέλαβε την ευθύνη για το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και αστόχησε απελπιστικά, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Ωστόσο ο ίδιος στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμος.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Δεν είμαι ο τύπος που σκέφτεται υπερβολικά πολύ γι' αυτό. Προετοιμάζομαι το ίδιο είτε θα εκτελέσω ένα είτε δύο πέναλτι σε ένα ματς. Δεν μπορώ να ρίξω φταίξιμο στην προετοιμασία ή τις λεπτομέρειες πριν από το ματς, δεν ένιωθα διαφορετικά. Ένιωθα αισιόδοξος να το χτυπήσω, αλλά δεν το εκτέλεσα με τον τρόπο που θα ήθελα.

Φυσικά είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσω και να το αποδεχτώ. Αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε περήφανοι ο καθένας και να ξέρουμε ότι η ομάδα είναι σε καλή θέση για το μέλλον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.