Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραζιλία: Σώθηκε στα… χαρτιά η Φλουμινένσε, υποβιβάστηκε η Πορτουγκέζα του Ντιόγκο!

Βραζιλία: Σώθηκε στα… χαρτιά η Φλουμινένσε, υποβιβάστηκε η Πορτουγκέζα του Ντιόγκο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2013 15:23
Η Φλουμινένσε θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας σεζόν καθώς η Πορτουγκέζα του Ντιόγκο τιμωρήθηκε με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών και θα πάρει τη θέση της στην δεύτερη κατηγορία!

Μπορεί η πρωταθλήτρια του 2012, Φλουμινένσε να τερμάτισε στην 17η θέση του πρωταθλήματος της Βραζιλίας που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία, ωστόσο σώθηκε στα… χαρτιά, καθώς ένα εγκληματικό λάθος της Πορτουγκέζα έφερε τον υποβιβασμό της!

Συγκεκριμένα, η Πορτουγκέζα στην οποία αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, χρησιμοποίησε την τελευταία αγωνιστική έναν παίκτη (τον Έβερτον) που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας!

Έτσι, οι αρμόδιες αρχές τιμώρησαν την ομάδα με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών κι έτσι από τη δωδέκατη θέση κατρακύλησε στη 17η και υποβιβάστηκε στη θέση της Φλουμινένσε η οποία θα παραμείνει στην κατηγορία!

«Αυτό είναι παράλογο. Εάν τα πράγματα ήταν αντίστροφα, αναρωτιέμαι εάν θα έπαιρναν τέτοια απόφαση κατά της Φλουμινένσε» τόνισε ο πρόεδρος της Πορτουγκέσα, Μανουέλ Ντα Λούπα και πρόσθεσε:

«Είναι τρομερό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μία χώρα που σε λίγους μήνες θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τερματίσαμε στην 12η θέση, όμως τώρα θα πρέπει να παίξουμε στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό είναι ανήθικο» πρόσθεσε, με την Πορτουγκέζα να αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί οπαδοί και των δύο ομάδων βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής, με τους φίλους της Φλουμινένσε να πανηγυρίζουν έξαλλα την σωτηρία, ενώ στον αντίποδα, αυτοί της Πορτουγκέζα διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση που τους στέλνει στη δεύτερη κατηγορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.