Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτες δηλώσεις από τον Κακά - «Ο Ρονάλντο στην Βραζιλία είναι απλά ένας χοντρός που περπατά στον δρόμο»

Απίστευτες δηλώσεις από τον Κακά - «Ο Ρονάλντο στην Βραζιλία είναι απλά ένας χοντρός που περπατά στον δρόμο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/12/2022 12:30
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε o Κακά που τόνισε πως η εθνικής Βραζιλίας, αλλά και μεγάλοι παίκτες του παρελθόντος και του πρόντος όπως ο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ, δεν λαμβάνουν τον σεβασμό που τους αξίζει από τους συμπατριώτες τους στην χώρα.

Συγκεκριμένα μιλώντας σε αθλητική εκπομπή του αγγλικού Bein Sports ο Κακά δήλωσε πως: «Είναι περίεργο να το λέω αυτό, αλλά πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν τη Βραζιλία. Συμβαίνει μερικές φορές. Αν δείτε τον Ρονάλντο να περπατάει εδώ, θα πείτε "ουάου", έχει κάτι διαφορετικό εδώ. Στη Βραζιλία, είναι απλώς ένας χοντρός που περπατάει στο δρόμο» προκαλώντας την έκπληξη των παρουσιαστών, ενώ προσέθεσε:«Φυσικά, πολλοί Βραζιλιάνοι αγαπούν τον Ρονάλντο. Λατρεύω τον Ρονάλντο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τον σέβονται στη Βραζιλία και στο εξωτερικό είναι διαφορετικός, βλέπω περισσότερο σεβασμό γι' αυτόν εκτός της χώρας παρά εκεί».

Επιπλέον εξήγησε ότι «πολλοί» στη Βραζιλία μιλούν άσχημα για τον Νεϊμάρ:«Αυτή τη στιγμή, πολλοί άνθρωποι στη Βραζιλία μιλούν για τον Νεϊμάρ, αλλά με αρνητικό τρόπο. Ίσως είναι λόγω της πολιτικής (σ.σ ήταν υποστηρικτής του Μπολσονάρο στις προεδρικές εκλογές), αλλά οι Βραζιλιάνοι μερικές φορές δεν αναγνωρίζουν τα ταλέντα μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.