Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο όμιλος της Εθνικής Νέων για την πρόκριση στα τελικά του Euro

Ο όμιλος της Εθνικής Νέων για την πρόκριση στα τελικά του Euro

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2022 12:54
Η Εθνική Νέων θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro U19 απέναντι σε Ιρλανδία, Εσθονία και Σλοβακία, όπως έγινε γνωστό μετά την κλήρωση των ομίλων της elite round.

Εναντίον της Ιρλανδίας, της Εσθονίας και της Σλοβακίας κληρώθηκε η Εθνική Νέων στον γύρο elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, στον οποίο θα διεκδικήσει την πρόκριση για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Μάλτα από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου.

Η «γαλανόλευκη» απέφυγε τα μεγαθήρια και τοποθετήθηκε σ' έναν αρκετά ανοιχτό όμιλο, όπου όλες ομάδες μοιάζουν ικανές να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση. Από τους επτά ομίλους την πρόκριση θα πάρουν μόνο οι πρωτοπόροι και μαζί με τη διοργανώτρια, θα σχηματίσουν την 8άδα που θα αγωνιστεί για τον τίτλο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 1ο προκριματικό όμιλο με Τσεχία, Ελβετία και Ανδόρα, ισοβαθμώντας στην κορυφή με τους Τσέχους στους 7 βαθμούς και πήρε το εισιτήριο για την Elite Round. Η Ιρλανδία έκανε το 3x3 στο δικό της όμιλο με Ουγγαρία, Ουαλία και Γιβραλτάρ, η Εσθονία προκρίθηκε με 6 βαθμούς σε όμιλο με Πολωνία, Ιταλία και Βοσνία, νικώντας μάλιστα με 2-0 τους Ιταλούς, ενώ η Σλοβακία τερμάτισε 2η σε όμιλο με Γερμανία, Λευκορωσία και Αρμενία, συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς.

Οι αγώνες της φάσης elite θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Μάρτιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.