Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιλγουόκι Μπακς – Σακραμέντο Κινγκς με πληθώρα ειδικών αγορών

Μιλγουόκι Μπακς – Σακραμέντο Κινγκς με πληθώρα ειδικών αγορών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/12/2022 15:09
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς (08/12, 03:00). Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο διατηρεί το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ και στις δύο περιφέρειες του ΝΒΑ. Τα «ελάφια» έχουν 17 νίκες και 6 ήττες σε 23 παιχνίδια, ενώ η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής είναι οι Μπόστον Σέλτικς με 20-5.

Στο τελευταίο χρονικά ματς, οι Μπακς παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά ο «Greek Freak» ήταν ασταμάτητος. Με 34 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, δύο μπλοκ και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο για την επικράτηση της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Άξιοι συμπαραστάτες καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης οι Πόρτις και Χόλιντεϊ.

Μιλγουόκι Μπακς – Σακραμέντο Κινγκς 1:1.30 2:3.55


Οι Κινγκς κάνουν μία αρκετά καλή χρονιά και βρίσκονται στην 5η θέση της δυτικής Περιφέρειας. Σε 22 ματς έχουν 13-9 και μάλιστα μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες. Μάλιστα, εντός Δεκεμβρίου έχουν το απόλυτο, με «3 στα 3». Πιο συγκεκριμένα επικράτησαν με 137-114 των Πέισερς, με 123-96 των Κλίπερς και τελευταία με 110-101 των Μπουλς.

Το άσχημο για τους «βασιλιάδες» είναι η κάκιστη παράδοση που διατηρούν κόντρα στο Μιλγουόκι. Συγκεκριμένα, μετρούν 13 διαδοχικές ήττες από τα «ελάφια», ανεξαρτήτως έδρας! Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο πρόσφατη νίκη τους εντοπίζεται τον Φεβρουάριο του 2016!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες του ΝΒΑ όπως θα ήθελες να είναι...

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.