Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρόδρι: «Το Μαρόκο δεν έκανε τίποτα κι απλώς περίμενε πίσω!»

Ρόδρι: «Το Μαρόκο δεν έκανε τίποτα κι απλώς περίμενε πίσω!»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/12/2022 00:51
Η Ισπανία αποκλείστηκε στα πέναλτι από το Μαρόκο, στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και ο Ρόδρι δεν φαίνεται να έχει αποδεχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Ο αμυντικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι και των «φούριας ρόχας, αντί να αναζητήσει τα αίτια της αποτυχίας του ίδιου και των συμπαικτών του, προτίμησε να επιτεθεί στους Αφρικανούς για το στιλ που ακολούθησαν.

Αναμφίβολα οι δηλώσεις του προκάλεσαν αρνητικές εντυπώσεις διότι το πλάνο των αντιπάλων απέδωσε στο έπακρο και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Ωστόσο ο Ρόδρι είχε διαφορετική άποψη και δεν «χώνεψε» το γεγονός ότι για ακόμα μία διοργάνωση η Ισπανία απέτυχε.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Ήταν ξεκάθαρο το πώς ήθελε να παίξει το Μαρόκο. Εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Επιστρέφουμε σπίτι μας και αυτή είναι μία από τις πιο δυσάρεστες μέρες της ζωής μου. Το Μαρόκο έπαιξε όπως περιμέναμε, με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα. Δεν θέλω να δείξω ότι δεν τους σέβομαι, αλλά δεν έκαναν τίποτα επιθετικά. Απλώς έμειναν πίσω και περίμεναν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και δεν νικάει πάντα ο καλύτερος. Στα πέναλτι παίζει ρόλο το σε τι μέρα βρίσκεσαι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.