Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεϊμάρ: «Έκλαιγα ένα ολόκληρο βράδυ, ονειρευόμαστε τον τίτλο»

Νεϊμάρ: «Έκλαιγα ένα ολόκληρο βράδυ, ονειρευόμαστε τον τίτλο»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
6/12/2022 01:45
Ο Νεϊμάρ μίλησε για την εμφατική νίκη-πρόκριση των Βραζιλιάνων επί της Νότιας Κορέας με 4-1 και για τον τραυματισμό που ξεπέρασε.

Ο σούπερ σταρ της «Σελεσάο» επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα κόντρα στη Σερβία, όταν τότε η ομάδα του Τίτε είχε επικρατήσει 2-0.

Σχολιάζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά αλλά και τα όσα πέρασε με τον τραυματισμό του, ο άσος της Βραζιλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν υπογράμμισε:

«Σίγουρα ήρθε η ώρα να πάμε μακριά. Ονειρευόμαστε τον τίτλο, αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Το αποψινό ματς απέναντι στη Νότια Κορέα ήταν το τέταρτο παιχνίδι μας στη διοργάνωση, θέλουμε άλλα τρία μέχρι το τέλος. Διατηρούμε πάντως την απαραίτητη συγκέντρωση για να κυνηγήσουμε αυτόν τον τίτλο».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του επισήμανε:

«Φοβήθηκα πάρα πολύ, επειδή είχα έρθει σε αυτό το Μουντιάλ σε καλή κατάσταση και έχοντας αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν. Αυτός ο τραυματισμός με έκανε να υποφέρω πολύ, ξέρει η οικογένειά μου πως έκλαιγα ένα ολόκληρο βράδυ. Όλες οι προσπάθειες ωστόσο που έκανα για να επιστρέψω άξιζαν τον κόπο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.