Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Μπόντο Γκλιμτ ο Ελαμπντελαουί

Υπέγραψε στην Μπόντο Γκλιμτ ο Ελαμπντελαουί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2022 20:30
Την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί ανακοίνωσε η Μπόντο Γκλιμτ, με τον άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού να υπογράφει ως ελεύθερος από την Γαλατασαράι.

Στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπόντο Γκλιμτ επέστρεψε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 με τους δευτεραθλητές Νορβηγίας.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ επιστρέφει στην Νορβηγία μετά από 11 χρόνια και το πέρασμα του από την Στρομσγκόντσετ. Το όνομα του είχε παίξει το προηγούμενο διάστημα για Ολυμπιακό και ΑΕΚ αλλά εν τέλει θα συνεχίσει στην Μπόντο Γκλιμτ όπου προορίζεται για να αντικαταστήσει τον Ισλανδό Άλφονς Σάμπστεντ. Ο τελευταίος μένει ελεύθερος από τη νορβηγική ομάδα και ακούγεται για την ιταλική Σαλερνιτάνα.

«Ήμουν στο εξωτερικό για 15 χρόνια. Έχω γυναίκα και τρία παιδιά στην πατρίδα και αποφασίσαμε ότι ήταν η στιγμή να γυρίσω σπίτι. Ήταν μια δυνατή επιθυμία στην οικογένεια. Είπα ότι είμαι πρόθυμος να γυρίσω σπίτι αλλά ήθελα να υπογράψω στην καλύτερη ομάδα της Νορβηγίας. Αν και δεν είναι το Όσλο, είναι σημαντικό για εμένα να υπογράφω σε αυτή που νιώθω ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Νορβηγίας», δήλωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο μάτι το 2020 αλλά επέστρεψε στην ενεργό δράση και τον Σεπτέμβριο κλήθηκε ξανά στην Εθνική Νορβηγίας.

Photo Credit: glimt.no


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.