Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Go for Goal με σούπερ έπαθλα*!

Sportingbet - Go for Goal με σούπερ έπαθλα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/12/2022 00:02
Η φάση των «16» του Παγκόσμιου Κυπέλλου, έφτασε. Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, με τέσσερις ομάδες να «μονομαχούν» για τις δύο θέσεις που οδηγούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στις 17:00, η Ολλανδία αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ και στις 21:00, η Αργεντινή καλείτε να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Αυστραλίας.

Sportingbet – World Cup Stamps: Σούπερ προσφορά* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Δύο ομάδες, ένα… εισιτήριοΜε την αναμέτρηση Ολλανδία – ΗΠΑ ανοίγει σήμερα η… αυλαία της φάσης των νοκ άουτ του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Αμφότερες θέλουν να συνεχίσουν την παρουσία τους στη διοργάνωση, με τους «οράνιε» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, καθώς διαθέτουν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να φτάσει έως τη φάση των «16».

Τερμάτισε στην 1 η θέση του 1ου ομίλου με δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δέχθηκε μόλις ένα γκολ σε 270 λεπτά. Στον αντίποδα, οι «γιάνκις», πανηγύρισαν για πέμπτη φορά την παρουσία τους σε νοκ άουτ φάση Παγκόσμιου Κυπέλλου. Το συγκρότημα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ επικράτησε του Ιράν 1-0 την τελευταία αγωνιστική και με μία νίκη και δύο ισοπαλίες πήρε την πρόκριση. Ενδιαφέρον στατιστικό είναι, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αποκλειστεί τις τρεις από τις τέσσερις φορές που έχουν βρεθεί στα νοκ άουτ, με μοναδική εξαιρέση το 2002, όπου επικράτησαν του Μεξικού. Η σημερινή αναμέτρηση θα είναι η πρώτη επίσημη των δύο ομάδων, καθώς στο παρελθόν έχουν κοντραριστεί πέντε φορές στο πλαίσιο φιλικών αγώνων, με τους Ολλανδούς να μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα.

Sportingbet – Σούπερ έπαθλα* στο Go for Goal!

Όπως το ‘86

Αργεντινή και Αυστραλία διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στην Αλ Ραγιάν, στην δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας. Με την ψυχολογία στα ύψη η «αλμπισελέστε» στην τελευταία συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι σε τελική φάση Παγκόσμιου Κυπέλλου θέλει να φτάσει έως τον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου. Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά την πορεία της στους ομίλους, ωστόσο στη συνέχεια βρήκε τον… δρόμο της. Η ήττα στην πρεμιέρα από την Σαουδική Αραβία πείσμωσε τους παίκτες της Αργεντινής, που τερμάτισε στην 1 η θέση του 3 ου ομίλου. Από την άλλη τα «καγκουρό» χρειάστηκαν τον «τελικό» κόντρα στην Δανία για να βρεθούν για 2 η φορά στην ιστορία τους σε φάση νοκ άουτ. Το επίτευγμα για την ομάδα του Γκράχαμ Άρνολντ είναι τεράστιο και απέναντι στους Λατινοαμερικάνους, θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις