Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nούνιες με 3.45, Βραζιλία με 4.00

Nούνιες με 3.45, Βραζιλία με 4.00

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/12/2022 11:53
Τελικοί για Γκάνα – Ουρουγουάη και Ελβετία – Σερβία, την απόλυτη υπέρβαση ψάχνουν Νότια Κορέα και Καμερούν!

Γκάνα και Ουρουγουάη δίνουν μεταξύ τους ματς πρόκρισης στην Αλ Ουκρά. Στις 17:00 η σέντρα της εξαιρετικά κρίσιμης αναμέτρησης για το Group H του Μουντιάλ 2022, αφού θα δώσει ένα εισιτήριο για την φάση των 16. Στην πρεμιέρα και παρά την ήττα 3-2 από την Πορτογαλία, η Γκάνα έδειξε πως δεν αστειεύεται.

Είναι ομάδα που δεν φοβάται, της αρέσει το ρίσκο, ο γρήγορος έως και άναρχος ρυθμός, επιτίθεται και ψάχνει το γκολ σε κάθε ευκαιρία. Στην δεύτερη αγωνιστική του ομίλου προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο της Ν. Κορέας, ισοφαρίστηκε μέσα σε ένα τρίλεπτο (58'- 61') στο δεύτερο μέρος, αλλά βρήκε τρίτο τέρμα στο 68' για το τελικό υπέρ της 3-2. Υψηλές προσδοκίες που δεν δικαιώνει υπήρχαν για την Ουρουγουάη σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά το 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στη Ν. Κορέα ακολούθησε η ήττα 2-0 από την Πορτογαλία. Η 'σελέστε' δεν έχει σκοράρει ακόμη στην τελική φάση της διοργάνωσης και αυτό για την ώρα αποδεικνύεται το μεγαλύτερο της πρόβλημα.

Παράδοξο, καθώς διαθέτει παίκτες ικανούς στη δημιουργία αλλά και φορ όπως οι Σουάρες, Καβάνι, Νούνιες. Ένα ερώτημα είναι γιατί δεν έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο ο Αρασκαέτα, ένας μπαλαδόρος μέσος με ιδιαίτερη τεχνική και έφεση στο επιθετικό παιχνίδι.

Η Γκάνα δεδομένα προκρίνεται με νίκη και θα πρέπει να περιμένει τα σενάρια ισοβαθμίας σε περίπτωση ισοπαλίας. Η Ουρουγουάη με τρίποντο 'καβαλάει' τη Γκάνα στη μάχη της δεύτερης θέσης και με τη σειρά της θα περιμένει τα νέα από το άλλο ματς του ομίλου.

Ο 'τελικός' της Αλ Ουκρά αναμένεται να έχει αγωνία και συγκινήσεις ως το φινάλε, το συνδυαστικό στοίχημα over 2,5 γκολ & να σκοράρει ο Νούνιες σε απόδοση 3,45 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο 'Education City Stadium' Νότια Κορέα και Πορτογαλία διασταυρώνουν τα ξίφη, με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Ασιάτες πήραν το 0-0 από την Ουρουγουάη στην πρεμιέρα, έπεσαν όμως στην παγίδα της Γκάνας την δεύτερη αγωνιστική.

Παρασύρθηκαν σε ένα τέμπο που βόλευε την αντίπαλο τους και παρά το γεγονός πως επέστρεψαν από το 0-2, εντέλει δεν πήραν τίποτα από το ματς. Τώρα θέλουν μόνο το τρίποντο κόντρα στην παρέα του Ρονάλντο για να ελπίζουν σε πρόκριση, που αν έρθει θα έρθει μόνο εφόσον ευνοηθεί σε κάποια ισβαθμία.

Η Πορτογαλία δεν έχει κάτι να την απασχολεί, παρά μόνο η εξασφάλιση της πρώτης θέσης αφού έχει ήδη προκριθεί. Έκανε το 2/2 με Γκάνα και Ουρουγουάη, είναι δεδομένα στην επόμενη φάση και ενδεχομένως στην κορυφή του Group H ακόμη και σε σενάριο ήττας.

Δύσκολα θα παίξει με τη φωτιά πάντως, έστω κι αν ο Σάντος προτίθεται να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους λεγόμενους βασικούς.

Όλο το 'πρέπει' είναι στην πλευρά της Ν. Κορέας, δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα η Πορτογαλία που θα κοιτάξει κυρίως να ελέγξει τον ρυθμό. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & under 3,5 στο 3.35 της Stoiximan.

Για την τελευταία αγωνιστική του Group G, Καμερούν και Βραζιλία συγκρούονται στο 'Lusail Iconic Stadium'. Οι Αφρικανοί μάλλον αδικούνται από την ήττα 1-0 της πρεμιέρας κόντρα στην Ελβετία και πέτυχαν επικό come back στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τη Σερβία.

Προηγήθηκαν στο 29', βρέθηκαν πίσω στο σκορ 1-3 στο 53' αλλά στο τετράλεπτο 63' - 66' έφτασαν στην ισοφάριση για το τελικό 3-3. Διατήρησαν έτσι τις ελπίδες πρόκρισης, αλλά χρειάζονται το τρίποντο απέναντι στο φαβορί για το τρόπαιο προκειμένου να τα καταφέρουν, ανάλογα και με το αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου.

Η Βραζιλία έκανε το 2/2 με Ελβετία και Σερβία, εξασφάλισε την πρόκριση και ουσιαστικά την πρωτιά. Δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ στο τουρνουά, το goal average είναι στο 3-0 και βγάζει ένα αγωνιστικό πρόσωπο πολύ σοβαρό, μετρημένο και με ξεκάθαρη στόχευση στο χορτάρι. Σάντρο, Ντανίλο και Νεϊμάρ δεν είναι στη διάθεση του Τίτε, όμως το βάθος στο ρόστερ είναι μεγάλο και εξαιρετικά ποιοτικό.

Υποχρεωμένο να ρισκάρει αργά ή γρήγορα το Καμερούν, άνετη η Βραζιλία, το συνδυαστικό στοίχημα over 1,5 γκολ στο 2ο ημίχρονο & Καμερούν over 3,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Έναν τελικό δίνουν στο 'Stadium 974' Ελβετία και Σερβία, ψάχνοντας το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης από το Group G. Πήρε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα με το Καμερούν η Ελβετία, το πάλεψε πολύ κόντρα στη Βραζιλία αλλά λύγισε στο φινάλε.

Με τρίποντο στην τελευταία αγωνιστική είναι δεδομένα στην επόμενη φάση, πολύ μεγάλες οι πιθναότητες να τα καταφέρει και στο σενάριο της ισοπαλίας. Σκληρή πνευματικά και πειθαρχημένη ομάδα, έμπειρη και με αυτογνωσία.

Η Σερβία δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στην πρεμιέρα απέναντι στη Βραζιλία και ηττήθηκε φυσιολογικά, πριν τα κάνει μαντάρα κόντρα στο Καμερούν. Ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1, προηγήθηκε 3-1 νωρίς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους αλλά ένα διάστημα κατάρρευσης ανασταλτικά στο δεκάλεπτο 58' - 68' στοίχισε φάσεις στην περιοχή και δύο γκολ παθητικό για το τελικό 3-3.

Μόνο με τρίποντο μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση και αυτό θα κυνηγήσει περιμένοντας τα νέα από το 'Lusail Iconic Stadium'...

Δεν έχει λόγο να ρισκάρει η Ελβετία, όλα για όλα τα παίζει η Σερβία. Το συνδυαστικό στοίχημα Σερβία over 5,5 κόρνερ & να σκοράρει ο Μίτροβιτς & over 4,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 7.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.