Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλερ: «Η απόλυτη καταστροφή...»

Μίλερ: «Η απόλυτη καταστροφή...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2022 23:31
Ο Τόμας Μίλερ χαρακτήρισε ως «απόλυτη καταστροφή» τον αποκλεισμό της Γερμανίας από τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ και αποχαιρέτησε τους οπαδούς της «μανσάφτ», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα.

Η Εθνική Γερμανίας κέρδισε με 4-2 την Κόστα Ρίκα αλλά αποκλείστηκε από τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ μετά την νίκη της Ιαπωνίας επί των Ισπανών στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Η «μανσάφτ» έμεινε εκτός από τη φάση των ομίλων για 2η σερί διοργάνωση και μετά το ματς ο Τόμας Μίλερ έκανε λόγο για απόλυτη καταστροφή. Μάλιστα ο φορ της Μπάγερν αποχαιρέτησε τους Γερμανούς οπαδούς, προανεγγείλοντας ουσιαστικά την αποχώρηση του από τα «πάντσερ»:

«Είναι η απόλυτη καταστροφή. Δεν ξέρω πως να το επεξεργαστώ. Εάν αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, τότε θέλω να πω μερικά λόγια στους Γερμανούς οπαδούς. Ήταν τεράστια χαρά, αγαπητοί άνθρωποι. Είχαμε μεγάλες στιγμές. Προσπάθησα να δίνω την καρδιά μου στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και μερικές φορές υπήρχαν δάκρυα χαράς λόγω των πράξεών μου, μερικές φορές οι θεατές είχαν πόνο στα πρόσωπά τους. Ακόμα κι αν δεν τα κατάφερνα σε όλες τις ενέργειες, το έκανα με αγάπη».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.