Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕ Λεμεσού - ΠΑΟΚ 0-3: Φιλική τριάρα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» (video)

ΑΕ Λεμεσού - ΠΑΟΚ 0-3: Φιλική τριάρα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2022 20:51
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ Λεμεσού σε φιλικό παιχνίδι στο «Τσίρειο», με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να «καθαρίζει» το ματς από το πρώτο μέρος με τα γκολ των Αουγκούστο (11’) και Ολιβέιρα (32’), ενώ στην επανάληψη ο Μπίσεσβαρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 73’.

Μετά τη νίκη με 4-1 επί της ισραηλινής Ασντόντ, ο ΠΑΟΚ έδειξε καλό πρόσωπο και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Κύπρο, επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΛ Λεμεσού στο «Τσίρειο».

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και βρήκαν το γκολ μόλις στο 11ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Σάστρε, ο Αουγκούστο δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ΑΕΛ Λεμεσού θα μπορούσε να απαντήσει στο 22’ έχοντας δοκάρι με τον Μπεραΐνο, σε φάση που προέκυψε από λάθος του Ίνγκασον, όμως έντεκα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» ξανά, με τον Ολιβέιρα να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νάρεϊ.

Στο δεύτερο μέρος ο Λουτσέσκου άλλαξε όλη την ενδεκάδα πλην του Μουργκ, θέλοντας να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που είναι στην αποστολή. Παρά τις πολλές αλλαγές, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν αντιμετώπισε προβλήματα και στο 73’ βρήκε τρίτο τέρμα με τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της κυπριακής άμυνας μετά από πάσα του Σοάρες και νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΑΕ Λεμεσού (α’ ημίχρονο): Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεϊξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραφκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσανίκλιτς, Μπεραχίνο, Σις.

ΑΕ Λεμεσού (β’ ημίχρονο): Κυριακού, Φραντζής, Μπιλοβάρ, Παντελή, Νεοφύτου, Ανδρέου, Συλβέστρου, Τσέποβιτς, Μιλιντσεάνου, Παπαφώτης (67’ Κόλιας), Ιωάννου.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης (77’ Σελιμάι), Σβαμπ (60’ Κούρτιτς), Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Τόμας.


ΑΕ Λεμεσού - ΠΑΟΚ 0-3: Φιλική τριάρα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» (video)
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν βροντερό παρόν στις εξέδρες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.