Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Βαλένθια ο Τζούκιτς

Τέλος από τη Βαλένθια ο Τζούκιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2013 19:18
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια αποτελεί ο Μίροσλαβ Τζούκιτς, μία μέρα μετά την ήττα των «νυχτερίδων» από την Ατλέτικο Μαδρίτης για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος, ο Σέρβος τεχνικός που αντικατέστησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της Βαλένθια το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν μία ημέρα μετά την ήττα των «νυχτερίδων» από την Ατλέτικο (3-0) που αφήνει την ομάδα μόλις στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

«Ως επαγγελματίας είναι μια απόφαση την οποία και σέβομαι. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι την αποδέχομαι ως λύση. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι οι παίκτες δεν δίνουν τα πάντα για την Βαλένθια» τόνισε ο Τζούκιτς.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της Βαλένθια Αμαντέο Σάλβο τόνισε πως ήταν δύσκολη απόφαση: «Ήταν μία δύσκολη κατάσταση. Το σκέφτηκα πολύ από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί προτού να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση. Υπερέβαλα όταν είχα δηλώσει στο Canal+ ότι ο Τζούκιτς θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν».

Ο Νίκο Εστέβες, τεχνικός της δεύτερης ομάδας θα κάτσει στο πάγκο στο παιχνίδι με την Ταραγόνα για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ πληροφορίες από τα Μέσα της χώρας αναφέρουν πως επικρατέστερος για τη θέση είναι ο τεχνικός της Σαν Λορέτζο, Χουάν Αντόνιο Πίτσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.