Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ονανά: «Σέβομαι τις αποφάσεις, έκανα τα πάντα για να βρεθεί λύση»

Ονανά: «Σέβομαι τις αποφάσεις, έκανα τα πάντα για να βρεθεί λύση»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/11/2022 15:11
Ο Αντρέ Ονανά τοποθετήθηκε επίσημα για την απόφαση του προπονητή του Καμερούν Ρίγκομπερτ Σονγκ, να τον απομακρύνει από την αποστολή.

Οι δυο τους όπως έγινε γνωστό, διαφώνησαν για τα βολέ του τερματοφύλακα της Ίντερ, με τον τελευταίο να προτιμά να δίνει κοντά την μπάλα για να «χτιστεί» η επίθεση και τον κόουτς να του ζητάει να εκτελεί βολέ προς την επίθεση.

Παρά το γεγονός ότι ο Ονανά «κόπηκε», δεν ξέσπασε όπως θα περίμενε κανείς, αλλά έκανε λόγο για στήριξη προς τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μου στην χώρα και την εθνική ομάδα. Χθες δεν μου επετράπη να μπω στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσω το Καμερούν, όπως κάνω πάντα, ώστε να πετύχω τους στόχους της ομάδας. Πάντα συμπεριφερόμουν έτσι ώστε να οδηγήσω την ομάδα στην επιτυχία με καλό τρόπο.

Έβαλα όλη μου την προσπάθεια και την ενέργεια για να βρω λύσεις σε μία κατάσταση που ένας ποδοσφαιριστής βιώνει συχνά, αλλά δεν υπήρξε θέληση από την άλλη πλευρά. Κάποιες στιγμές είναι δύσκολο να τις καταλάβεις. Ωστόσο, πάντα σέβομαι και υποστηρίζω τις αποφάσεις εκείνων που είναι επικεφαλής για την επιτυχία της ομάδας και της χώρας μας.

Δίνω την πλήρη συμπαράστασή μου στους συμπαίκτες μου, γιατί έχουν δείξει πως είναι ικανοί να πάνε μακριά στη διοργάνωση.

Οι αξίες που δείχνω ως άνθρωπος και ποδοσφαιριστής είναι αυτές που με καθορίζουν. Είναι αυτές που μου δίνει η οικογένειά μου από την παιδική ηλικία. Το να εκπροσωπώ το Καμερούν είναι πάντα προνόμιο. Πρώτα και πάντα το έθνος».

Ευχαριστώ».


:600

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.