Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φινάλε δεύτερης αγωνιστικής με 0% γκανιότα και 1000+ αγορές ανά ματς

Φινάλε δεύτερης αγωνιστικής με 0% γκανιότα και 1000+ αγορές ανά ματς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/11/2022 15:01
Με δυνατές αναμετρήσεις για τον 7ο και τον 8ο όμιλο κλείνει η 2η αγωνιστική του Μουντιάλ.
Στις 18.00 η Βραζιλία επιστρέφει στη μάχη για να «κλειδώσει» την πρόκριση κάνοντας το 2/2 απέναντι στην Ελβετία. Η «σελεσάο» κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης στην πρεμιέρα κόντρα στη Σερβία (2-0), όπου πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα του Ριτσάρλισον. Πάρα την απουσία του Νεϊμάρ έχει την ποιότητα και το βάθος να συνεχίσει στα ίδια επίπεδα και να «σφραγίσει» το εισιτήριο.

Η Ελβετία μπορεί να νίκησε 1-0 το Καμερούν την 1η αγωνιστική, ωστόσο, αμυντικά εμφάνισε πολλά κενά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σήμερα, καλείται να τα διορθώσει αν θέλει να έχει ελπίδες κόντρα στο μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Και κατ’ επέκταση να μην πάθει καμία… ζημιά ενόψει της τελευταίας στροφής.

Βραζιλία – Ελβετία 1:1.50 X:4.55 2:8.40


Με ντέρμπι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της ημέρας. Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη (21.00), γνωρίζοντας πως αν φτάσει στη νίκη θα πάρει και το εισιτήριο για τους «16». Βέβαια, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη που έκανε στην πρεμιέρα στο ανασταλτικό κομμάτι. Οι Ίβηρες έχουν το πάνω χέρι με τρεις βαθμούς, όμως τα δύο γκολ που δέχτηκαν από την Γκάνα στη νίκη της περασμένης Τετάρτης (3-2) αφήνουν… παράθυρο ελπίδας στη «σελέστε».

Η Ουρουγουάη παίζει ματς επιβίωσης, καθώς το 0-0 με την Νότια Κορέα την πρώτη αγωνιστική δεν της αφήνει περιθώρια. Καλείται να ρισκάρει περισσότερο, ούτως ώστε να βρει τις φάσεις που της έλλειψαν στο πρώτο ματς. Ζητούμενο για το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο και η «ουσία» στο επιθετικό μισό, κάτι που απουσίασε επίσης στο 90λεπτο με τους Κορεάτες.

Πορτογαλία – Ουρουγουάη 1:2.06 X:3.41 2:4.51


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Το Παγκόσμιο όπως θα ήθελες να είναι στη Novibet!

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.