Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Εκτός Μουντιάλ ο Μπενζεμά!

Οριστικό: Εκτός Μουντιάλ ο Μπενζεμά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2022 01:03
Ο Καρίμ Μπενζεμά τραυματίστηκε στο μηρό στην προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας και όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα χάσει οριστικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Νέο σοκ στην Εθνική Γαλλίας, καθώς ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο του αριστερού του μηρού, ενώ έτρεχε μόνος του στην προπόνηση και αναγκάζεται να αποσυρθεί από την αποστολή των «τρικολόρ» για το Μουντιάλ καθώς θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ανάρρωσης.

«Είμαι πολύ λυπημένος για τον Καρίμ που είχε σημαντικό στόχο αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παρά το νέο αυτό πλήγμα για τη γαλλική ομάδα, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε στην τεράστια πρόκληση που μας περιμένει», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντιντιέ Ντεσάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλλία έχει προθεσμία ως το απόγευμα της Τρίτης για να δηλώσει αντικαταστάτη. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν είναι οι Μπεν Γιεντέρ (Μονακό), Τεριέ (Ρεν), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Ντιαμπί (Λεβερκούζεν).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.