Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αμερικής

Μουντιάλ 2022: Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αμερικής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2022 19:55
Είκοσι χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ομάδα της Νοτίου Αμερικής κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και ίσως ήρθε η ώρα να μπει τέλος σ’ αυτό το αρνητικό σερί. Βραζιλία και Αργεντινή πηγαίνουν μ’ όλα τα μεγάλα αστέρια τους στο Κατάρ και αποτελούν τα δύο πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η «Σελεσάο» ήταν ασταμάτητη στην προκριματική φάση, διαθέτει ένα ρόστερ με ταλέντο, εμπειρία και ποιότητα, ενώ οι περισσότεροι παίκτες της αποστολής βρίσκονται στην καλύτερη τους ποδοσφαιρική ηλικία.

Από την άλλη, η «αλμπισελέστε» πηγαίνει στο Μουντιάλ με εντυπωσιακό αήττητο 36 αγώνων, η κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα πριν ενάμιση χρόνο της επέτρεψε να βρει ξανά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, ενώ ο Σκαλόνι έχει χτίσει ένα οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια που θα ζήλευαν πολλές ομάδες που βρίσκονται στο Κατάρ. Με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει το «παρών» για τελευταία φορά σε Μουντιάλ, όλοι στην αποστολή θα δώσουν το 110% για να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1986.

Αν και οι δύο ομάδες επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στους ομίλους τους, τότε ενδέχεται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους «4» σ’ έναν συναρπαστικό ημιτελικό από κάθε άποψη. Θεωρώ ότι ο νικητής αυτού του αγώνα θα είναι στο τέλος ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Το ενδεχόμενο η Αργεντινή ή η Βραζιλία να κατακτήσει το Μουντιάλ προσφέρεται στο 2.60, ωστόσο βρίσκουμε σε μεγαλύτερη απόδοση (2.85) το να κατακτήσει το τρόπαιο ομάδα από την Conmebol, ενδεχόμενο που συμπεριλαμβάνει τις δύο άσπονδες εχθρούς αλλά και τις Ουρουγουάη-Εκουαδόρ.

Συνομοσπονδία Νικητή – Conmebol 2.85

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.