Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Η FIFA απαγόρευσε το αλκοόλ στα γήπεδα δύο μέρες πριν την έναρξη!

Μουντιάλ 2022: Η FIFA απαγόρευσε το αλκοόλ στα γήπεδα δύο μέρες πριν την έναρξη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2022 18:14
Η FIFA υποχώρησε στις πιέσεις της κυβέρνησης του Κατάρ και ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέπεται το αλκόολ στα γήπεδα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Ποια η πρώτη η αντίδραση της Budweiser, καθώς η γνωστή εταιρεία ζυθοποιίας είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης.

Μόλις 48 ώρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η FIFA εξέδωσε ανακοίνωσε γνωστοποιώντας πως δεν θα επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ εντός των γηπέδων.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία «λύγισε» στις πιέσεις της κυβέρνησης του Κατάρ και στην ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει ότι η πώληση αλκοολούχων ποτών θα γίνεται μόνο στους χώρους του FIFA Fan Festival και ότι θα αφαιρεθούν τα σημεία πώλησης περιμετρικά του γηπέδου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εταιρεία ζυθοποιίας Budweiser η οποία είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης και πληρώνει συνολικά 75 εκατομμύρια κάθε 4 χρόνια για την συνεργασία της με την FIFA.

Μετά την ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, στον επίσημο λογαριασμό της Budweiser στο Twitter ανέβηκε μία ανάρτηση που ανέφερε: «Λοιπόν, αυτό είναι άβολο….». Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα το tweet διαγράφηκε...

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Budweiser είναι πιθανό να κυνηγήσει το θέμα για απώλεια εσόδων βάζοντας σε μεγάλες περιπέτειες την FIFA.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.