Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τόνι της Μπρέντφορντ κατηγορείται για 232 παραβιάσεις του κανονισμού περί στοιχηματισμού!

Ο Τόνι της Μπρέντφορντ κατηγορείται για 232 παραβιάσεις του κανονισμού περί στοιχηματισμού!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2022 03:38
Ο φορ της Μπρέντφορντ, Άιβαν Τόνι κατηγορείται για 232 παραβιάσεις (!) του κανονισμού περί στοιχηματισμού από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

«Βόμβα» στην Μπρέντφορντ καθώς ο αστέρας της και πρώτος της σκόρερ, Άιβαν Τόνι κατηγορείται από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για 232 παραβάσεις του κανονισμού περί στοιχηματισμού!

Οι παραβάσεις αφορούν το διάστημα μεταξύ 25 Φεβρουαρίου του 2017 και 23 Ιανουαρίου του 2021! Σε εκείνη την περίοδο ο Άγγλος σέντερ φορ είχε αγωνιστεί επίσης σε Σκάνθορπ, Γουίγκαν και Πιτέρμπορο προτού υπογράψει στους Λονδρέζους το 2020.

Ο ποδοσφαιριστής έχει προθεσμία έως τις 24 Νοεμβρίου για να απαντήσει στις κατηγορίες.

Η είδηση ήρθε στο προσκήνιο λιγότερο από μία εβδομάδα μετά τη μη κλήση του 26χρονου από τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ακολούθησε η εξαιρετική του εμφάνιση στο ματς της Μπρέντφορντ με την Μάντσεστερ Σίτι, όπου με δύο δικά του γκολ, οι «μέλισσες» έκαναν μία από τις εκπλήξεις της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, παίρνοντας «διπλό» (2-1) μέσα στο «Έτιχαντ».

Ο Τόνι πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με 10 γκολ σε 14 ματς πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ, ενώ συνολικά σε 105 παιχνίδια με τη φανέλα του συλλόγου μετράει 58 γκολ και 19 ασίστ. Ο ίδιος έπαιξε καθοριστικό ρόλο τόσο στην άνοδο της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στην παραμονή της σ΄ αυτήν την περσινή σεζόν και το όνομα του έχει ακουστεί κατά διαστήματα για τις ομάδες του Big-6.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.