Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Ποιος θα σταματήσει τους Ολλανδούς;

Μουντιάλ 2022: Ποιος θα σταματήσει τους Ολλανδούς;

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/11/2022 10:19
Οι Ολλανδοί μετά από την απουσία στην προηγούμενη διοργάνωση επιστρέφουν σε Μουντιάλ με μία πολλά υποσχόμενη νέα γενιά ποδοσφαιριστών, ειδικά στην μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Η κληρωτίδα τους... χαμογέλασε καθώς ο όμιλος είναι «βατός» παρά την παρουσία της διοργανώτριας χώρας, που εν προκειμένω είναι το Κατάρ, το οποίο μόνο «φόβητρο» δεν αποτελεί, όπως εξάλλου η Σενεγάλη και το Εκουαδόρ που συμπληρώνουν την τετράδα στο 1ο Γκρουπ.

Δεδομένα οι «οράνιε» είναι φαβορί για την πρώτη θέση την οποία και θέλουν πολύ, αλλιώς ελοχεύει ο κίνδυνος να πέσουν πάνω στην Αργεντινή πολύ νωρίς στην επόμενη φάση. Α

Από μόνη της η πρώτη θέση όμως δεν μας λέει κάτι στοιχηματικά καθ'ότι η απόδοση είναι πολύ χαμηλά. Με δεδομένο όμως το πρόσφατο ιστορικό των Ολλανδών να φορτσάρουν στους ομίλου, αλλά και την διαφορά δυναμικότητας που τους χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες, το να συγκεντρώσουν Over 6,5 πόντους στον όμιλο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχηματικά αλλά και πιθανό σενάριο.

Αρκεί κανείς να αναλογιστεί πως ξεκινώντας από το 1998 και έχοντας απουσιάσει σε δύο διοργανώσεις, έχουν κλείσει στις άλλες τέσσερις την φάση των ομίλων με Over 6,5 πόντους και μάλιστα σε τρεις περιπτώσεις με 3Χ3!

Οver 6,5 πόντους στον 1ο όμιλο: Ολλανδία 1,87

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.