Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Η Dua Lipa δε θα συμμετάσχει στην τελετή έναρξης

Μουντιάλ 2022: Η Dua Lipa δε θα συμμετάσχει στην τελετή έναρξης

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/11/2022 17:48
Η Dua Lipa ξεκαθάρισε ότι δεν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ διαψεύδοντας τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τις προηγούμενες μέρες και τόνισε ότι δεν θα επισκεφτεί το Κατάρ αν δεν εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις του για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Με μήνυμα της στα social media, η γνωστή τραγουδίστρια Dua Lipa έβαλε τέλος στα σενάρια που την ήθελαν να τραγουδάει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η 27χρονη τραγουδίστρια, γεννημένη στο Λονδίνο από γονείς από το Κοσσυφοπέδιο, ξεκαθάρισε πως δεν έχει εμπλακεί σε καμία διαπραγματάτευση με τους διοργανωτές και δήλωσε ότι θα επισκεφτεί το Κατάρ μόνο αν εκπληρώσει τις δεσμεύσεις του για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αναλυτικά το μήνυμα της στα social media: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές εικασίες ότι θα εμφανιστώ στην τελετή έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ. Δεν θα εμφανιστώ και ούτε έχω εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για να εμφανιστώ. Θα ενθαρρύνω την Αγγλία από μακριά και ανυπομονώ να επισκεφθώ το Κατάρ όταν θα έχει εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα που ανέλαβε όταν κέρδισε το δικαίωμα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Αναφορικά με την τελετή έναρξης, μέχρι στιγμής μόνο η συμμετοχή του αστέρα των BTS, Jung Kook έχει επιβεβαιωθεί. Η εμφάνιση του μέλους των BTS θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Al Bayt στις 20 Νοεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.