Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Σούπερ προσφορά* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Sportingbet – Σούπερ προσφορά* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/11/2022 12:18
Δύο αναμετρήσεις από τη Super League ολοκληρώνουν απόψε, την 13 η αγωνιστική, της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κρίσιμο ματς έχει μπροστά της η Εθνική Ελλάδος κόντρα στο Βέλγιο για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Sportingbet – Mεγάλα έπαθλα* στην προσφορά του Παγκόσμιου Κυπέλλου!

Στόχος το «τρίποντο»

Αναμετρήσεις με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αναμένεται να ρίξουν απόψε την… αυλαία της 13 ης αγωνιστικής της Super League. Στις 18:00, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ιωνικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Αρκάδες με μία νίκη και επτά ισοπαλίες βρίσκονται στην 9 η θέση της βαθμολογίας και απόψε θα… κυνηγήσουν την δεύτερη τους νίκη, ώστε να ολοκληρώσουν με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στα θετικά για τον Ηρακλή Μεταξά είναι η επιστροφή του Λέο Τιλίκα, ενώ αντίθετα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπαρτόλο. Ο Ιωνικός από την άλλη, μετράει κι αυτός μία επιτυχία στο πρωτάθλημα και με επτά βαθμούς φιγουράρει στην 12 η θέση. Η αποστολή των Νικαιωτών είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως στις τελευταίες δύο επισκέψεις τους στην Τρίπολη έχουν φύγει με το «διπλό».Sportingbet – Σούπερ προσφορά* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ντέρμπι ουραγών

Την δική τους «μάχη» για την επιβίωση τους στην κατηγορία δίνουν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ο ΟΦΗ και ο Λεβαδειακός. Αμφότεροι, έχουν θέσει τη νίκη ως τον πρωταρχικό τους στόχο, καθώς με επτά βαθμούς βρίσκονται στην 14 η και 13 η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίστοιχα. Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Ηράκλειο, ήταν στις 17 Μαρτίου, με τους Κρητικούς να επικρατούν με 2-0.

Sportingbet – Μοναδική προσφορά* στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

«Μονόδρομος» η νίκη

Χαρακτήρα «τελικού», έχει αποκτήσει η αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στο Βέλγιο στο Μονς, για την 4 η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά την βαριά ήττα από τη Λετονία, «γαλανόλευκη» πλέον ισοβαθμεί με τη Σερβία με ρεκόρ 4-3. Στις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές θα ψάξει τον τρόπο για να πλασαριστεί στις θέσεις πίσω από τους Λετονούς, που έχουν ήδη κλειδώσει την πρόκριση τους. Ο Δημήτρης Ιτούδης ζήτησε άμεση ενίσχυση του ρόστερ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η προσθήκη των Καλάθη, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Μποχωρίδης και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη θα δώσει άλλο… αέρα στην επίσημη αγαπημένη, που θέλει να φύγει νικηφόρα από την «Mons Arena».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσει