Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Με Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Ανσαριφάρντ οι «εκλεκτοί» του Ιράν

Μουντιάλ 2022: Με Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Ανσαριφάρντ οι «εκλεκτοί» του Ιράν

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/11/2022 23:59
Το Ιράν έγινε ακόμα μία ομάδα που γνωστοποίησε την αποστολή της για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ (20/11-18/12).

Ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν από τον πολύπειρο Πορτογάλο προπονητή Κάρλος Κεϊρόζ, είναι οι αριστεροί μπακ της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί. Παρών και ο επιθετικός της Ομόνοιας Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε στην Ελλάδα με τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Φυσικά το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Μεχντί Ταρεμί ο οποίος αποτελεί το «πολυβόλων» των Ιρανών και τα καταφέρνει περίφημα στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Πόρτο.

Το Ιράν θα προσπαθήσει να διακριθεί συμμετέχοντας στο δεύτερο γκρουπ, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπο με την Αγγλία, την Ουαλία και τις ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιράν θα έχει 25 παίκτες στην αποστολή εκ των οποίων οι τέσσερις είναι τερματοφύλακες!

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ (Περσέπολις), Αμίρ Αμπεντζαντέχ (Πονφεραντίνα), Χοσεΐν Χοσεϊνί (Εστεγκλάλ), Παγιάμ Νιαζμάντ (Σεπαχάν)

Αμυντικοί: Ματζίντ Χοσεϊνί (Καϊσέρισπορ), Χοσεΐν Καναανί (Αλ Αχλί Κατάρ), Σοτζά Καλιλζαντέχ (Αλ Αχλί Κατάρ), Μορτεζά Πουραλιγκαντζί (Περσέπολις), Σαντέγκ Μοχαραμί (Ντίναμο Ζάγκρεμπ), Μιλάντ Μοχαμάντι (ΑΕΚ), Εχσάν Χατζισαφί (ΑΕΚ), Ραμίν Ρεζαεϊάν (Σεπαχάν), Βαχίντ Αμιρί (Περσέπολις), Αμπολφάζλ Τζαλαλί (Εστεγκλάλ)

Μέσοι: Σαεΐντ Εζατολαχί (Βέιλε), Αλί Καρίμι (Καϊσέρισπορ), Αχμάντ Νουρολαχί (Σαμπάμπ Αλ Αχλί), Ρουζμπέχ Τσεσμί (Εστεγκλάλ), Σαμάν Γκοντός (Μπρέντφορντ), Αλιρεζά Τζαχανμπάκς (Φέγενορντ), Αλί Γκολιζαντέχ (Σαρλερουά), Μεχντί Τοραμπί (Περσέπολις)

Επιθετικοί: Σαρντάρ Αζμούν (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μεχντί Ταρεμί (Πόρτο), Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ομόνοια)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.