Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλλαγή ώρας ξανά στο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος!

Αλλαγή ώρας ξανά στο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
11/11/2022 16:07
Η Super League ανακοίνωσε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο για την 13η αγωνιστική της Super League την Κυριακή (13/11) αλλάζει εκ νέου ώρα διεξαγωγής.

Το ματς, που μάλιστα είναι sold out, είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:00, αλλά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του Μαραθωνίου θεωρήθηκε πως θα πεηρεάσουν την προσέλευση των φιλάθλων και τελικά μετατέθηκε για τις 21:30, όπως ενημέρωση η διοργανώτρια αρχή χθες (10/11).

Μόνο που δεν υπολογίστηκε αρχικά το γεγονός πως θα υπάρξει πρόβλημα με το VAR, αφού τα συστήματα δεν θα μπορούσαν να είναι εγκαίρως στο γήπεδο του ΟΦΗ την επόμενη ημέρα, που οι Κρητικοί υποδέχονται τον Λεβαδειακό. Κάπως έτσι το ματς του Παναθηναϊκού με τους Περιστεριώτες αποφασίστηκε να ξεκινήσει στις 17:15.

H νέα ανακοίνωση της Super League:

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης αναφορικά με την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ από τις 16:00 στις 21:30 και κατόπιν ενημέρωσης της εταιρείας που διαχειρίζεται το VAR, σας γνωστοποιούμε ότι, για λόγους προγραμματισμού και μεταφοράς του εξοπλισμού για τη λειτουργία του VAR, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο της 13ηςΑγωνιστικής του Πρωταθλήματος SuperLeague, αλλάζει ώρα και θα διεξαχθεί, την Κυριακή 13.11.2022 στις 17:15 (αντί για 21:30)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.