Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Αυτοί είναι οι 26 «εκλεκτοί» της Αγγλίας

Μουντιάλ 2022: Αυτοί είναι οι 26 «εκλεκτοί» της Αγγλίας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/11/2022 16:09
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Πέμπτης (10/11), τους 26 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (20/11-18/12).

Τα «τρία λιοντάρια» είχαν φτάσει μέχρι την τέταρτη θέση πριν από τέσσερα χρόνια στη Ρωσία κι ακολούθως ήταν φιναλίστ στο Euro 2020 που διεξήχθη λόγω της πανδημίας το καλοκαίρι του 2021.

Όπως είναι λογικό, οι Άγγλοι έχουν ξανά υψηλές προσδοκίες από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους, με τη «μουρμούρα» πάντως να έχει φουντώσει λόγω της προβληματικής παρουσίας στο πρόσφατο Nations League.

Η πίεση είναι μεγάλη προς το πρόσωπο του Σάουθγκεϊτ ο οποίος θα καθοδηγήσει την Εθνική της χώρας του σε τρίτη μεγάλη διοργάνωση. Βέβαια τα αποτελέσματα μέχρι τώρα ήταν πολύ καλά για εκείνον, όμως οι συμπατριώτες του έχουν παράδοση στην... γκρίνια, αφού πρώτα έχουν βάλει ως στόχο τον... ουρανό.

Οι μεγάλοι άτυχοι που ήταν γνωστό ότι δεν θα είναι σε θέση να προσφέρουν, είναι οι πλάγιοι μπακ της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς και Μπεν Τσίλγουελ.

Αντίθετα πρόλαβε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ αλλά και ο μέσος των πρωταθλητών, Κάλβιν Φίλιπς.

Αναλυτικά η αποστολή της Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Νικ Πόουπ (Νιούκαστλ), Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κόνορ Κόαντι (Έβερτον), Έρικ Ντάιερ (Τότεναμ), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Κίραν Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Μπεν Γουάιτ (Άρσεναλ)

Μέσοι: Τζουντ Μπέλινγκχαμ (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Κάλβιν Φίλιπς (Μάντσεστερ Σίτι), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ)

Επιθετικοί: Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Ραχίλ Στέρλινγκ (Τσέλσι), Κάλουμ Γουίλσον (Νιούκαστλ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.