Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η αποστολή της Γαλλίας για το Μουντιάλ

Η αποστολή της Γαλλίας για το Μουντιάλ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/11/2022 05:13
Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε τους εκλεκτούς της Εθνικής Γαλλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ, αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Καντέ και Πογκμπά. Δείτε την αποστολή των «τρικολόρ».

Τους παίκτες της Εθνικής Γαλλίας που θα επιχειρήσουν να υπερασπιστούν τον παγκόσμιο τίτλο της στα γήπεδα του Κατάρ ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (9/11) ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε όπως αναμενόταν εκτός επιλογών τους δύο βασικούς του μέσους, Ενγκολό Καντέ και Πολ Πογκμπά λόγω τραυματισμών. Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε και ο γκολκίπερ Μενιάν, ενώ ο Ντεσάν δεν κάλεσε επίσης μεταξύ άλλων τους Ντιαμπί, Τιράμ, Ντίνιε, Λαφόντ και Μπεν Γιεντέρ. Εκτός κλήσεων και ο μπακ της Μαρσέιγ, Κλάους, με τον Ντεσάν να σχολιάζει την απουσία του από την αποστολή λέγοντας πως δεν ταιριάζει στο σύστημα της ομάδας. Πρόσθεσε μάλιστα πως οι «τρικολόρ» θα παίξουν στο Μουντιάλ με τετράδα στην άμυνα και όχι με τρία στόπερ.

Στην αποστολή ξεχωρίζουν φυσικά οι αστέρες Κίλιαν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά, ενώ ο Ντεσάν συμπεριέλαβε τον στόπερ της Άρσεναλ, Γουίλιαμ Σαλιμπά.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ομάδα που κατέκτησε το Μουντιάλ το 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας λείπουν οι 12 από τους 23 της αποστολής. Συγκεκριμένα εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Καντέ, Πογκμπά, Τολισό, Λεμάρ, Ματουιντί, Μεντί, Ενζονζί, Ραμί, Ουμτιτί, Τοβέν και ο Σιντιμπέ της ΑΕΚ.

Αξιοσημείωτο επίσης ότι οι Λούκας και Τεό Ερνάντεζ έγιναν τα δεύτερα αδέρφια που κλήθηκαν στην Εθνική Γαλλίας για Μουντιάλ μετά τους Ζεν και Λουσιέν Λορέν στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1930.

Η αποστολή της Γαλλίας:


Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Στιβ Μανταντά (Ρεν)

Αμυντικοί: Μπέντζαμιν Παβάρ (Μπάγερν), Ζουλς Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Ράφαελ Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ), Πρέσνελ Κιπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Λούκας Ερναντνέζ (Μπάγερν), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Ιμπραΐμα Κονατέ (Λίβερπουλ), Νταγιότ Ουπαμεκανό (Μπάγερν)

Μέσοι: Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Ορελιέν Τσουαμενί (Ρεάλ), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό), Ματέο Γκεντουζί (Μαρσέιγ), Τζόρτναν Βερετούτ (Μαρσέιγ), Εντουάρντο Καμαβινγκά (Ρεάλ)

Επιθετικοί: Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Κίλιαν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ), Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο), Κριστοφέρ Ενκουνκού (Λειψία).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.