Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αρκετά πιθανό ο Λουκάκου να μην πάει στο Μουντιάλ!

Αρκετά πιθανό ο Λουκάκου να μην πάει στο Μουντιάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2022 20:13
Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ρομέλου Λουκάκου να μη βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Βελγίου για το Μουντιάλ, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να δηλώνει πως η απόφαση να ληφθεί την τελευταία στιγμή από τους ιατρούς.

Την Πέμπτη (10/11) θα ανακοινωθεί η τελική 26αδα του Βελγίου για το Μουντιάλ του Κατάρ και σ’ αυτήν είναι πολύ πιθανό να απουσιάζει το όνομα του Ρομέλου Λουκάκου.

Ο φορ της Ίντερ έχει παίξει ελάχιστα τη φετινή σεζόν λόγω προβλήματος στο μηρό και στην Εθνική Βελγίου περιμένουν την απόφαση των γιατρών για το αν ο έμπειρος άσος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε τουλάχιστον ένα παιχνίδι της φάσης των ομίλων.

Όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην L’ Equipe: «Εάν μπορέσει να επιστρέψει την 1η Δεκεμβρίου, τότε θα είναι στην αποστολή για το Μουντιάλ. Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Όλα είναι στα χέρια του ιατρικού τιμ. Η απόφαση θα ληφθεί αυτήν την Πέμπτη, λίγο πριν ανακοινώσουμε την τελική 26αδα. Εάν είναι σε θέση να συμμετέχει σε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια, τότε είναι παίκτης που χρειαζόμαστε στην ομάδα μας».

Το Βέλγιο είναι σε όμιλο με Καναδά, Μαρόκο και Κροατία και θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι την 1η Δεκεμβρίου απέναντι στους Κροάτες.

Ο Λουκάκου μετράει 68 γκολ σε 102 συμμετοχές με το εθνόσημο και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του Βελγίου, έχοντας ένα γκολ ανά 0.67 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.