Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Χάσενχουτλ από την Σαουθάμπτον

Τέλος ο Χάσενχουτλ από την Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2022 15:48
Παρελθόν από τον πάγκο της Σαουθάμπτον αποτελεί ο Ραλφ Χάσενχουτλ μία ημέρα μετά την βαριά ήττα της ομάδας από την Νιούκαστλ (1-4) που έφερε την ομάδα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά από σχεδόν μία τετραετία, Σαουθάμπτον και Ραλφ Χάσενχουτλ χωρίζουν τους δρόμους τους, με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Αυστριακό τεχνικό.

Ο 55χρονος πλήρωσε το μάρμαρο για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας που την έχουν φέρει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το έργο του δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς η διοίκηση αποφάσισε σε αλλαγή φιλοσοφίας το καλοκαίρι αποκτώντας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστής και η ομάδα παρουσίαζε αρκετή αστάθεια στις εμφανίσεις της.

Ο Ρουμπέν Σελές αναλαμβάνει καθήκοντα υπηρεσιακού για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ την Τετάρτη (8/11) με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ και ενδεχομένως αυτό του Σαββάτου (12/11) με την Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα.

Όπως αποκαλύπτει το BBC, η Σαουθάμπτον έλαβε άδεια να μιλήσει με τον προπονητή της Λούτον, Νέιθαν Τζόουνς, ο οποίος γίνεται αυτόματα το πρώτο φαβορί για τη θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.