Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο με €250.000 μετρητά!

bwin - Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο με €250.000 μετρητά!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/11/2022 14:08
Στην Μαδρίτη και με την αναμέτρηση της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Ρεάλ, θα ολοκληρωθεί η 13 η αγωνιστική της LaLiga. «Καυτή» εβδομάδα με δράση στη Super League Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη!

bwin - Δωρεάν συμμετοχή* στο Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο!

«Αυλαία» στη LaLiga

Μία «μικρή μετακίνηση θα χρειαστεί να κάνει Ρεάλ Μαδρίτης, για ν’ αντιμετωπίσει την αποψινή της αντίπαλο Ράγιο Βαγιεκάνο. Άλλωστε τις έδρες των δύο ομάδων χωρίζουν ούτε 11 χιλιόμετρα. Στο «Estadio de Vallecas», οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι. Η «βασίλισσα» ψάχνει μία ακόμα νίκη στην αγωνιστική περίοδο, που θα την επαναφέρει στην 1 η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί δηλαδή που τώρα βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί τη μοναδική ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα που παραμένει αήττητη, μετρώντας 10 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πάνω από το μισός της βαθμολογίας και παίζουν για τον βαθμό ή τους βαθμούς, που θα τους επιτρέψουν να παραμείνουν κοντά στις θέσεις που εξασφαλίζουν ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο».bwin - Οι σωστές επιλογές κερδίζουν*! Predictor Παγκόσμιο Κύπελλο με €250.000 μετρητά!

Μάχη στη Super League

Με αγωνιστική δράση συνεχίζεται και μέσα στην εβδομάδα η Super League. Αύριο, την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος θα μπουν και πάλι στα γήπεδα, για την προτελευταία αγωνιστική του 1 ου γύρου. Συγκεκριμένα στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης θα υποδεχθεί τη Λαμία. Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο κύριος όγκος των αναμετρήσεων της 12 ης αγωνιστικής. Στις 17:00 ο αήττητος Παναθηναϊκός, έχει δύσκολη «έξοδο», καθώς αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. Μία ώρα αργότερα στο Περιστέρι θα παίξουν Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης. Στις 20:00 την επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, η οποία στην «Αγιά Σοφιά» φιλοξενεί τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ΟΦΗ. Την ίδια ώρα σέντρα και στη Λειβαδιά, εκεί όπου ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Φινάλε του προγράμματος την Πέμπτη με τα ματς, Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός – ΠΑΟΚ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις