Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Πέθανε ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» Ιγκόρ Σιπνιέφσκι!

Παναθηναϊκός: Πέθανε ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» Ιγκόρ Σιπνιέφσκι!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/11/2022 13:02
Ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού -μεταξύ άλλων- Ιγκόρ Σιπνιέφσκι έφυγε από την ζωή στα 47 του χρόνια με την είδηση να προκαλέι θλίψη στον χώρο του ελληνικού και πολωνικού ποδοσφαίρου.

Ο Πολωνός εξτρέμ που στο ξεκίνημα της καριέρας του θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, νοσηλευόταν εδώ και μερικές εβδομάδες σε νοσοκομείο καθώς η υγεία του είχε επιβαρυνθεί πολύ.

Αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού στο αλκόολ και στα χάπια, ενώ είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα για ένα διάστημα είχε φυλακιστεί λόγω βίαιης συμπεριφοράς προς μέλη της οικογένειάς του, αλλά και αστυνομικούς.

Συνολικά με το «τριφύλλι» είχε 83 συμμετοχές, από το 1998 έως το 2001, και 18 γκολ, ενώ με την Καβάλα έπαιξε σε 18 αγώνες με 7 τέρματα και στον ΟΦΗ σε άλλα 10 ματς με 1 γκολ. Φόρεσε για πρώτη φορά το εθνόσημο τον Ιούνιο του 1999 απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, ενώ έκανε τη δεύτερη και τελευταία παρουσία του με την Πολωνία έναν χρόνο μετά κόντρα στο Καμερούν.



Οι «πράσινοι» με ανάρτησή τους στα social media εξέφρασαν την θλίψη για την τραγική είδηση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι συντετριμμένη με τον αδόκητο θάνατο του Ιγκόρ Σιπνιέφσκι, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο Ιγκόρ γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου του 1974 στο Λοτζ της Πολωνίας και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό απ’ το 1998 μέχρι το 2001.

Συνολικά φόρεσε τη φανέλα του Τριφυλλιού 85 φορές, ενώ σκόραρε 20 γκολ. Στο πρωτάθλημα έπαιξε 53 φορές, σκοράροντας 8 τέρματα, ενώ μέτρησε και 12 παρουσίες στα Κύπελλα Ευρώπης μεταξύ των οποίων και στο Champions League, όπου σκόραρε απέναντι στην Άρσεναλ.

Αξέχαστη έχει μείνει και η σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Ολντ Τράφορντ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.