Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενισχυμένο Παρολί με Τότεναμ, Παναθηναϊκός και Λειψία

Ενισχυμένο Παρολί με Τότεναμ, Παναθηναϊκός και Λειψία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/10/2022 00:02
Μοναδικές στιγμές και 100% δράση εγγυάται το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου καθώς έχουν... φουλάρει και πάλι οι μηχανές των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Σε Bundesliga, πρωτάθλημα Αγγλίας και Super League διεξάγονται σπουδαίοι αγώνες. Στο πρωτάθλημα Γερμανίας, η Λειψία έχοντας πάρει τα πάνω της μετά τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο UEFA Champions League θέλει να συνεχίσει και απέναντι στην Λεβερκούζεν. Στην Premier League, η Τότεναμ αναζητά την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις κόντρα στην επικίνδυνη Μπόρνμουθ. Τέλος, στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στον Βόλο με φόντο τη 10η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Λειψία-Λεβερκούζεν 16:30 Bundesliga

Στη «Red Bull Arena», η Λειψία φιλοξενεί την Λεβερκούζεν για τη 12η αγωνιστική της Bundesliga. Η Λειψία έπειτα από μια κακή αρχή, τώρα ανεβαίνει στο γερμανικό πρωτάθλημα (4-4-3, 20-18 γκολ) καθώς αναπτύσσει την ταυτότητά της υπό το νέο προπονητή της Μάρκο Ρόζε. Μετράει τέσσερα σερί ματς στη διοργάνωση χωρίς ήττα (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες), ενώ προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη εντός έδρας με 3-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο UEFA Champions League. Να σημειώσουμε πως ως γηπεδούχος είναι δυνατή (έξι διαδοχικές νίκες – σε όλες έβαλε τουλάχιστον τρία γκολ). Η Λεβερκούζεν, πάλι, προσπαθεί να βρει τον εαυτό της, αφότου προσέλαβε τον τεχνικό Τσάμπι Αλόνσο. Έχει ρεκόρ 2-3-6 στο πρωτάθλημα, ενώ εδώ και τέσσερα σερί επίσημα ματς δεν έχει νίκη. Ωστόσο, στο τελευταίο χρονικά, πήρε 2-2 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης για το UEFA Champions League. Μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για καλύτερα πράγματα. Βέβαια, η άμυνά της παραμένει ευάλωτη. Ο άσος προσφέρεται στο 1,78** στην πλατφόρμα της Betsson.

Μπόρνμουθ-Τότεναμ 17:00 Premier League

Στο «Vitality Stadium», η Μπόρνμουθ υποδέχεται την Τότεναμ για την 14η αγωνιστική της Premier League. H Μπόρνμουθ (3-4-5) έπειτα από μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, υπέστη δύο απανωτές ήττες με 1-0 από τη Σαουθάμπτον (εντός) και με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ (εκτός). Υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας και πως θα ξαναβρεί το δρόμο της, αφού και στα δύο ματς ήταν ανταγωνιστική. Σήμερα, θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τότεναμ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν νικά στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Έχει απουσίες που επηρεάζουν την λειτουργία της και καθώς το βάθος του ρόστερ της έχει... στερέψει, όσοι παίζουν παρουσιάζουν σημάδια κούρασης. Αυτό συνέβη και την περασμένη Τετάρτη (26/10) στο εντός έδρας 1-1 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το UEFA Champions League. Ωστόσο, με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Το διπλό προσφέρεται στο 1,68** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Βόλος-Παναθηναϊκός 19:30 Super League

Στο «Πανθεσσαλικό», ο Βόλος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική της Super League. Ο Βόλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετράει επτά σερί επίσημα παιχνίδια χωρίς ήττα με τα έξι τελευταία να είναι νίκες. Στη διάρκεια αυτής της πορείας έχει εμφανιστεί ιδιαίτερα αποτελεσματικός επιθετικά (15 γκολ υπέρ) και αμυντικά (σε τέσσερα από τα έξι ματς κράτησε το μηδέν). Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κι αυτός σε εντυπωσιακή φόρμα. Έχει εννιά νίκες σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει η ικανότητά του να παίρνει νίκες ακόμη και σε πολύ δύσκολες συνθήκες, όπως συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική στο 1-0 επί του Άρη εντός έδρας. Αθρόα αναμένεται η παρουσία οπαδών του στον Βόλο, που θα αποτελέσουν στήριγμα σε μια νέα δοκιμασία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει ορισμένες απουσίες (κυρίως αυτή του Αϊτόρ) που μειώνουν τη δυναμικότητά της. Το διπλό προσφέρεται στο 1,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις **Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές