Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Εισιτήρια και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου για Βόλο!

Παναθηναϊκός: Εισιτήρια και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου για Βόλο!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/10/2022 11:06
Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως από την Πέμπτη στις 13:00 θα διαθέσει εισιτήρια από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου για το παιχνίδι με το Βόλο για όλους τους φιλάθλους του.

Αρχικά η «πράσινη» ΠΑΕ είχε εξασφαλίσει 5.000 εισιτήρια τα οποία θα δίνονταν στους κατόχους διαρκείας με σειρά προτεραιότητας. Αυτό έγινε και μάλιστα τα «μαγικά» χαρτάκια εξαντλήθηκαν γρήγορα.

Η «δίψα» του κόσμου του Παναθηναϊκού βέβαια είναι μεγάλη και έτσι όλοι πλέον θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή αναμένεται να αποκτήσει «πράσινο» χρώμα στις κερκίδες καθώς με τις έως τώρα εκτιμήσεις αναμένονται πάνω από 15.000 οπαδοί του «τριφυλλιού» στις κερκίδες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 13:00-20:30, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός (28/10, 19:30, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Όλα τα αιτήματα που υπέβαλαν οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν γίνει αποδεκτά και για την παραλαβή τους πρέπει να έχουν διαθέσιμα ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ των κατόχων εισιτηρίου στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως αυτά υποβλήθηκαν στο σχετικό προς την ΠΑΕ αίτημα. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Πέραν όσων έχουν υποβάλει αίτημα, όποιοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας στον Βόλο, μπορούν να προσέλθουν σήμερα τις προαναφερθείσες ώρες και να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.