Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάμπελ: «Θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά»

Κάμπελ: «Θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2013 17:45
Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως άνοιξε την… όρεξη στον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος φιλοδοξεί να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Κοσταρικανός άσος των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, δήλωσε αρκετά χαρούμενος για την πρόκριση του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να ανεβάζει κι άλλο τον πήχη, καθώς τόνισε πως έχει στόχο να φτάσει στους «8».

Μάλιστα ο νεαρός εξτρέμ πρόσθεσε πως νιώθει δικαιωμένος με την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ως δανεικός από την Άρσεναλ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Όλα είναι πολύ όμορφα. Σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύω πως αυτή ήταν η καλύτερή μου εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να δημιουργώ ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα από τα άκρα.

Γνωρίζουμε καλά πως όλες οι ομάδες που είναι υποψήφιες αντίπαλοί μας είναι εξαιρετικές και γι’ αυτό άλλωστε τερμάτισαν πρώρες στους ομίλους τους. Πλέον κι εμείς όμως έχουμε ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες και θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά
» τόνισε ο Κάμπελ και πρόσθεσε:

«Ήξερα πως έπραξα σωστά ερχόμενος στον Ολυμπιακό. Τώρα αυτό που θέλω είναι να εξελίσσομαι συνεχώς σαν ποδοσφαιριστής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.