Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Με δύο σημαντικές επιστροφές και μία απώλεια κόντρα στον Άρη

Παναθηναϊκός: Με δύο σημαντικές επιστροφές και μία απώλεια κόντρα στον Άρη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/10/2022 22:14
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (23/10, 19.30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει ξανά στους Γιάννη Κώτσιρα και Αντράζ Σπόραρ.

Ο πρώτος επέστρεψε ξανά σε αποστολή των «πράσινων» μετά από πάρα πολύ καιρό και πιο συγκεκριμένα από τα μέσα Σεπτεμβρίου όταν και είχε τραυματιστεί.

Από την άλλη ο Σλοβένος στράικερ χτύπησε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και είναι ξανά διαθέσιμος.

Το μοναδικό πρόβλημα αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να μένει εκτός συνεχίζοντας το ατομικό του πρόβλημα.

Μόνιμα στο ιατρικό δελτίο θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής και ο Αλέξις Τρουιγιέ, μια και ο Γάλλος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Αναλυτικά η αποστολή των πρωτοπόρων:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάντσεζ, Γκάνες, Μάγκνουσεν, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπερ, Μπερνέρ, Τσέριν, Τσοκαϊ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Σαβιέρ, Φρόκου, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.