Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Η Κηφισιά ξέρανε τον ΟΦΗ! (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Η Κηφισιά ξέρανε τον ΟΦΗ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2022 17:04
Η εξαιρετική Κηφισιά κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ με γκολ του Κουιρουκίδη και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Κρητικούς.

Μία ημέρα μετά την πρόκριση της Καλαματάς εις βάρος του Παναιτωλικού, άλλη μια ομάδα της Super League 2 απέκλεισε σύλλογο από τα μεγάλα σαλόνια. Ο λόγος για την Κηφισιά, η οποία επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ εντός έδρας και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16».

Το πρώτο μέρος κύλησε σε αργό τέμπο, με τον ΟΦΗ να ήταν ασύνδετος και να μην μπορούσε να βρει ρυθμό. Οι Κρητικοί έγιναν απειλητικοί κυρίως με τα μακρινά στο των Τοράλ και Μεγιάδο τα οποία δεν ανησύχησαν τον Αναγνωστόπουλου, ενώ η Κηφισιά εκμεταλλεύονταν τους πολλούς κενούς χώρους και απείλησε δύο φορές μετά από κάθετες πάσες του Πρίτσα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Τετέι δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να παρουσιάζουν προβληματικό πρόσωπο απέναντι σε μια εξαιρετικά στημένη Κηφισιά, η οποία έκλεινε σωστά τους χώρους και χτυπούσε στο τρανζίσιον. Με αυτόν τον τρόπο ήρθε το γκολ στο 64’ όταν ο Τετέι έκλεψε την μπάλα από τον Τοράρινσον και έδωσε στον Νοικοκυράκη, αυτός γύρισε για τον Κουϊρουκίδη που με πλασέ από την «καρδιά» της άμυνας άνοιξε το σκορ.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να αντιδράσει και μάλιστα αναγκάστηκε να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο καθώς στο 80’ ο Ντιουσέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ο Νιόπλιας δεν είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή, με τους Μεγιάδο και Γιαννούλη να είχαν ήδη αποχωρήσει τραυματίες από το ματς. Η Κηφισιά έκανε σωστή διαχείριση του υπέρ της σκορ και πήρε μια ιστορική πρόκριση απέναντι σε ομάδα της Super League. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και πέρσι αφήνοντας εκτός τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά στη συνέχεια έμεινε εκτός από την ΑΕΚ.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Νοικοκυράκης, Παπασάββας (86' Βαφέας), Πέιος, Να, Πρίτσας (77' Γκίνη), Τετέι, Κουιρουκίδης (75' Καλέργης)

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης (67' Μπαλογιάννης), Βούρος, Γιαννούλης (35' λ.τ. Διαμαντής), Τοράρινσον (67' Τζου), Μεγιάδο (59' λ.τ. Περέα), Ντιουσέ, Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.