Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Virtual Sports με καθημερινά έπαθλα*!

bwin – Virtual Sports με καθημερινά έπαθλα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/10/2022 00:02
Πειστική εμφάνιση και νίκη θέλει απόψε επί της Βιγιαρεάλ η Μπαρτσελόνα, που προέρχεται από την ήττα στο «classico». Βαθμούς που θα την κάνουν να δει πιο αισιόδοξο το μέλλον «κυνηγά» η Λέστερ, που υποδέχεται τη Λιντς.

bwin – Θες την μπάλα στο γήπεδο σου; LaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Νίκη και μόνο νίκη

Το ν’ αποφύγει να… μπλέξει σε περίεργα μονοπάτια εσωστρέφειας», καλείται ν’ αποφύγει απόψε η Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται στο «Camp Nou», τη Βιγιαρεάλ. Οι Καταλανοί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έδωσαν, ηττήθηκαν από την Ίντερ στο Μιλάνο, ήρθαν ισόπαλοι με τους «νερατζούρι» στη Βαρκελώνη και πλέον αναζητείται… θαύμα για να συνεχίσουν στο Champions League. Ενδιάμεσα η νίκη επί της Θέλτα έδωσε μία «ανάσα», αλλά στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε η Μπαρτσελόνα ήρθε η ήττα με ευκολία από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «classico» του «Santiago Bernabeu»! Κάπως έτσι ο αγώνας με τη Βιγιαρεάλ που ξεκινά στις 22:15, αποκτά άλλο νόημα. Η ομάδα του Τσάβι χρειάζεται μία πειστική εμφάνιση και φυσικά τη νίκη, καθώς είναι ήδη στο -3 από την κορυφή. Το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται σε διαρκή πτώση. Δύο ήττες, ισάριθμες ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της LaLiga, με τη τελευταία νίκη να καταγράφεται στις 4 Σεπτεμβρίου!bwin – Build A Bet*: Η διασκέδαση στο... κόκκινο, με πολλαπλές επιλογές σε ένα στοίχημα!

«Αλεπούδες» στα… σχοινιά

Η σεζόν για τη Λέστερ πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι «αλεπούδες» βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 5 βαθμούς στη συγκομιδή τους. Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγονται στο γκρουπ των ομάδων που θα δώσουν μάχη, για να διατηρηθούν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδόσφαιρου. Αντίπαλος τους απόψε στο «King Power Stadium», είναι η Λιντς. Τα «παγώνια» αντιμετωπίζουν αντίστοιχες δυσκολίες στο να νικήσουν. Η τελευταία φορά που πανηγύρισαν ήταν στις 21 Αυγούστου! Μετά το 3-0 επί της Τσέλσι, μετρούν τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις