Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενισχυμένο Παρολί με Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και ΑΕΚ

Ενισχυμένο Παρολί με Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ και ΑΕΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/10/2022 00:02
Γεμάτο από σπουδαία ματς είναι το κουπόνι του ποδοσφαίρου με δυνατές «μάχες» να διεξάγονται σε τρία... ταμπλό. Για το Κύπελλο Ελλάδας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα αναζητώντας την πρόκρισή της στη φάση των «16» του θεσμού. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή αγωνιστική της κατάσταση και να πάρει το εισιτήριο σε μια διοργάνωση που την ενδιαφέρει πάρα πολύ. Για το UEFA Europa League αναμετριούνται σε εξ αναβολής ματς η Άρσεναλ με την Αϊντχόφεν. Πρόκειται για κρίσιμο παιχνίδι αφού ο αγγλικός σύλλογος μπορεί να κάνει καθοριστικό βήμα προς την εξασφάλιση της πρωτιάς του πρώτου γκρουπ του θεσμού και ως εκ τούτου της απευθείας πρόκρισης στους «16». Τέλος, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ για την Λα Λίγκα, έχοντας μεγάλη ανάγκη τη νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 Κύπελλο Ελλάδας

Στην «Αγιά Σοφιά», η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη «φάση των 32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΚ πηγαίνει στο ματς με κεκτημένη ταχύτητα από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες της στην Super League. Σε αυτά τα ματς έχει σημειώσει εννιά γκολ κι έχει δεχθεί μόλις ένα, κρατώντας παράλληλα τρεις φορές ανέπαφη την εστία της. Να σημειώσουμε επίσης πως στις 4 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στη Ριζούπολη όπου και επικράτησε σχετικά άνετα με 2-0 σε αγώνα για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, από τη μεριά του, δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εδώ και τέσσερα συνεχόμενα ματς αγνοεί τη νίκη (0-1- 3) και η άμυνά του είναι ιδιαίτερα ευάλωτη (11 γκολ κατά σ' αυτό το διάστημα). Επιπλέον, στην τρέχουσα σεζόν έχει υποστεί τέσσερις ήττες εκτός έδρας σε ισάριθμα ματς (9-1 γκολ). Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,95** στην πλατφόρμα της Betsson.

Άρσεναλ-Αϊντχόφεν 20:00 UEFA Europa League

Στο «Έμιρεϊτς», η Άρσεναλ παίζει με την Αϊντχόφεν σε εξ αναβολής ματς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του UEFA Europa League. Η Άρσεναλ έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο γκρουπ και με ακόμη μια θα κάνει πολύ σημαντικό βήμα προς την εξασφάλιση της πρωτιάς που δίνει την απευθείας πρόκριση στους «16» του θεσμού. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα βρίσκεται σε εντυπωσιακή ρέντα. Μετράει επτά σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις και μπορεί στα τελευταία παιχνίδια της να μην έπαιξε καλά, αλλά πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε. Η Αϊντχόφεν (2-1-0 στον όμιλο) είναι κι αυτή φορμαρισμένη. Προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες και η επίθεσή της βγάζει... φωτιά – έχει σημειώσει 17 γκολ σ' αυτό το διάστημα. Ο άσος προσφέρεται στο 1,52** στην πλατφόρμα της Betsson.

Τα Betsson Combi Specials είναι εδώ με κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλη ποικιλία στα Ειδικά στοιχήματα Ημέρας!

Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 22:00 La Liga

Στο «Καμπ Νόου», η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ για τη 10η αγωνιστική της La Liga. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κακή κατάσταση αγωνιστικά και το κλίμα είναι βαρύ στο εσωτερικό της. Στον προβληματικό τρόπο παιχνιδιού της προστέθηκαν τα άσχημα αποτελέσματα με την Ίντερ (3-3, ουσιαστικά έμεινε εκτός UEFA Champions League) και στο «clasico» με τη Ρεάλ Μαδρίτης (ήττα με 3-1). Ο προπονητής Τσάβι Ερνάντεθ αναμένεται να κάνει ροτέισον σε μια προσπάθεια να δώσει νέα ώθηση στην ομάδα του. Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ έχει χάσει μονάχα μια φορά στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της.

Βρίσκεται σε καλή φόρμα και σταδιακά δείχνει να ανεβάζει το επίπεδό της, ενώ και η άμυνά της βελτιώνεται (κράτησε τέσσερις φορές το μηδέν στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της). To Under 3,5 προσφέρεται στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |