Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Λεβερκούζεν, στο Γιουρόπα η Σαχτάρ (1ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Λεβερκούζεν, στο Γιουρόπα η Σαχτάρ (1ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2013 01:02
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Σαχτάρ στο «Όλντ Τράφορντ» και επέτρεψε στην Λεβερκούζεν, που κέρδισε με 1-0 την Σοσιεδάθ στην Ισπανία, να πάρει τη δεύτερη θέση του ομίλου, στέλνοντας παράλληλα τους Ουκρανούς στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Σαχτάρ δεν κατάφερε να μιμηθεί τις… Έβερτον και Νιούκαστλ, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε την κακή παρένθεση μετά από συνεχόμενες δύο ήττες στο «Όλντ Τράφορντ» στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 απέναντι στου Ουκρανούς.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, καθώς η Σαχτάρ πίεσε για το γκολ και είχε καλές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Ρακίτσκι στο 47’ για να πάρει προβάδισμα.

Έτσι, αφού οι γηπεδούχοι άντεξαν την πίεση, κατάφεραν να σκοράρουν στο 67’ με σουτ του Τζόουνς, το οποίο κατέλεξε στα δίχτυα της Σαχτάρ.

Το τελικό 1-0 έμεινε ως το φινάλε, με αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ να τερματίσει πρώτη στον όμιλο με 14 βαθμούς, ενώ η Σαχτάρ έμεινε στους 8 και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πέρασε η Λεβερκούζεν


Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Λεβερκούζεν, στο Γιουρόπα η Σαχτάρ (1ος όμιλος)
Η Λεβερκούζεν έκανε το καθήκον της απέναντι στην Σοσιεδάθ, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στην Αγγλία, προκρίθηκε ως δεύτερη στους «16» του θεσμού.

Οι «ασπιρίνες» έχοντας… φόρα από το «διπλό» στο Βεστφάλεν κόντρα στη Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα, είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και εν τέλει κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης στο 49’ με τον Τοπράκ.

Έτσι, μετά την ήττα της Σαχτάρ, η Σοσιεδάδθ τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς, ενώ η Σοσιεδάθ που απογοήτευσε, συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 14

2. Λεβερκούζεν 10

3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 8

4. Σοσιεδάδ 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.