Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άκαρπη ακόμα μια συζήτηση για το πόσοι ανεβαίνουν-πέφτουν...

Άκαρπη ακόμα μια συζήτηση για το πόσοι ανεβαίνουν-πέφτουν...

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2013 18:43
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε ακόμη μία συζήτηση μεταξύ της ΕΠΟ, της Super League και της Football League αναφορικά με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες θα προβιβαστούν στο τέλος της εφετινής σεζόν. Ζήτησε προθεσμία εφτά ημερών η δεύτερη κατηγορία.

Άλλη μία εβδομάδα παράταση πήρε η οριστική απόφαση της ΕΠΟ, της Super League και της Football League για το πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν τη φετινή σεζόν...

Συγκεκριμένα, η Super League υπέβαλε πρόταση να υποβιβαστούν και να προβιβαστούν απ' ευθείας δύο ομάδες και η τρίτη θέση να κριθεί με αγώνα μπαράζ ανάμεσα στην 16η της Superleague και την 3η της Football League.

Η Football League ζήτησε παράταση μιας εβδομάδας για απαντήσει, ώστε να ενημερωθούν τα μέλη της, αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κάθετα αντίθετη αφού επιθυμεί το σύστημα 3 – 3 (άνοδος και υποβιβασμός) χωρίς μπαράζ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:


«Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, ζήτησαν από την ΕΠΟ προθεσμία 10 ημερών, προκειμένου να ενημερώσουν τις ΠΑΕ - ομάδες τους επί των νέων δεδομένων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.