Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος: «Ακατανόητη και προκλητική ενέργεια ο ορισμός του Καραντώνη»

Βόλος: «Ακατανόητη και προκλητική ενέργεια ο ορισμός του Καραντώνη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/10/2022 17:28
Ο Βόλος ζητάει ανάκληση του διαιτητή Καραντώνη ως υπεύθυνο του VAR για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (15/10).

Οι ορισμοί της ΚΕΔ για την 8η αγωνιστική της Superleague έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Μετά τον Ατρόμητο που εξέφρασε παράπονα για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ματς με την ΑΕΚ, προέκυψε αντίδραση και από την πλευρά του Βόλου.

Συγκεκριμένα οι Βολιώτες χαρακτήρισαν ακατανόητο και προκλητικό τον ορισμό του διαιτητή Καραντώνη στο VAR για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (15/10) με τον Λεβαδειακό και ζητούν την άμεση ανάκληση του.

Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζουν ανεπαρκή τον Έλληνα διαιτητή ενώ προσθέτουν πως η αυστηρή κριτική που του άσκησε η ΠΑΕ για τη διαιτησία του στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός «δημιουργεί έντονη αμφισβήτηση για την αντικειμενική συμπεριφορά του».

Η ανακοίνωση:

«Ο ορισμός του γνωστού για τα έργα του διαιτητή Καραντώνη ως υπεύθυνο του VAR στον αγώνα της ΠΑΕ Βόλος με τον Λεβαδειακό είναι μια ακατανόητη και προκλητική ενέργεια, που πρέπει άμεσα να ανακληθεί.

Πέραν της προφανούς ανεπάρκειας του συγκεκριμένου διαιτητή, υπάρχει και η αυστηρή κριτική που του ασκήσαμε για την σκανδαλώδη διαιτησία του στο αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ολυμπιακού, γεγονός που βάσιμα γεννά έντονη αμφισβήτηση για την αντικειμενική του συμπεριφορά στην εκτέλεση των καθηκόντων του
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.