Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σχέδια για νέο Καμπ Νου χωρητικότητας 105.000 θέσεων

Σχέδια για νέο Καμπ Νου χωρητικότητας 105.000 θέσεων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/12/2013 14:27
Την ανακαίνιση του Καμπ Νού ή την δημιουργία νέου γηπέδου είναι οι δύο λύσεις που εξετάζουν στην Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της, Τόνι Φρέιξα ο οποίος τόνισε πως όποια και να είναι η τελική επιλογή, το γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 105.000 θέσεων.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη του ΔΣ της Μπαρτσελόνα που κράτησε περίπου έξι ώρες, ο εκπρόσωπος της ομάδας, Τόνι Φρέιξα ανακοίνωσε πως ο σύλλογος αποφάσισε να αποκτήσει ένα μοντέρνο γήπεδο το οποίο θα είναι και ελαφρώς μεγαλύτερο από το σημερινό, καθώς θα έχει χωρητικότητα 105.000 θέσεων και θα είναι σκεπασμένο.

Ωστόσο οι Καταλανοί έχουν δύο πλάνα: την ανακαίνιση του υπάρχοντος γηπέδου ή την δημιουργία νέου σταδίου το οποίο θα βρίσκεται κοντά στο υπάρχον και η τελική επιλογή θα ανήκει στον κόσμο, αφού θα διεξαχθεί δημοψήφισμα.

Αυτό σημαίνει ότι το νέο «Καμπ Νόου» θα είναι το τρίτο στάδιο σε χωρητικότητα σε όλο τον κόσμο. Πρώτο είναι το «Ryngrado May Day» στην Β. Κορέα με 150.000 θέσεις και δεύτερο το «Saltake» στην Καλκούτα, που έχει 120.000 θέσεις.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως θα γίνει ανέγερση του Παλάου Μπλαουγκράνα από τις 7,5 χιλιάδες θέσεις σε 12.000 θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.