Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Super Challenges: Παιχνίδι με μεγάλα έπαθλα*!

bwin – Super Challenges: Παιχνίδι με μεγάλα έπαθλα*!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/10/2022 00:02
Με δύο αναμετρήσεις στις 19:45 κι έξι στις 22:00 ολοκληρώνεται απόψε η 4 η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μετρώντας αντίστροφα προς το φινάλε τους.

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος στο Champions League!

Τα… φώτα στο «Camp Nou»

Μία εβδομάδα που ολοκληρώνεται με «classico», είναι αυτή που ζει η Μπαρτσελόνα και απόψε θα δώσει μία αναμέτρηση, που θα κρίνει και το ευρωπαϊκό της μέλλον. Η ομάδα του Τσάβι, υποδέχεται στο «Camp Nou», την Ίντερ. Οι δύο ομάδες, βλέποντας την Μπάγερν Μονάχου να «τρέχει» νικηφόρο σερί, πλέον διεκδικούν τη 2 η θέση της βαθμολογίας, που δίνει μία θέση στους «16» της διοργάνωσης. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν 1-0 στο Μιλάνο και πλέον θα διεκδικήσουν τους βαθμούς ή τον βαθμό, που θα τους φέρουν πιο κοντά στις νοκ άουτ αναμετρήσεις, που θα έρθουν το 2023.bwin – Build A Bet* στο Champions League!

Ψάχνει «οξυγόνο»

Μία σεζόν μάλλον… περίεργη είναι αυτή που βιώνει η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» σε καμία περίπτωση, δε θα περίμεναν ότι θα βρίσκονταν στη 10 η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League στο +6 από την τελευταία θέση, στο -14 από την 1 η κι έχοντας ηττηθεί στα ντέρμπι που έδωσε κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Απέναντι στη Ρέιντζερς, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, θέλει μία νίκη μπροστά στον κόσμο της και μάλιστα με καλή εμφάνιση, ενόψει κα του νέου ντέρμπι που έχει στο πρόγραμμα της. Η Λίβερπουλ την Κυριακή θα παίξει με τη Μάντσεστερ Σίτι και πάλι στο «Anfield», όπως απόψε με την ομάδα από την Σκωτία. Η Νάπολι που μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές επικρατώντας εύκολα των «κόκκινων» στον ιταλικό νότο και διαλύοντας 6-1 τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, θα φιλοξενήσει τον «Αίαντα» στο «Stadio Diego Armando Maradona».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις