Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» η Σίτι,  «μπλε» βραδιά στο «Σαν Σίρο», «μπαμ» από την Μακάμπι  - Όλα τα γκολ της βραδιάς(video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» η Σίτι, «μπλε» βραδιά στο «Σαν Σίρο», «μπαμ» από την Μακάμπι - Όλα τα γκολ της βραδιάς(video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/10/2022 00:00
Η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε από σήμερα την πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ «αγκαλιά» με αυτήν βρίσκεται και η Τσέλσι που πέρασε... αέρας από τον Μιλάνο επικρατώντας της Μίλαν.

Ισόπαλο έληξε ακόμα το ντέρμπι ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα, με τον Κιλιάν Εμπαπέ ωστόσο να γράφει ιστορία σκοράροντας, ενώ μεγάλη έκπληξη πέτυχε Μακάμπι Χάιφα επί της Γιουβέντους, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα ««σώθηκε» ισοφαρίζοντας σε... νεκρό χρόνο την Σαχτάρ Ντόνετσκ στα ματς που «σημάδεψαν» την πρώτη ημέρα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων.

Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες όλων των ομίλων

5ος Όμιλος

Μίλαν - Τσέλσι 0-2

Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι «καθάρισε» την Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Οι «ροσονέρι» μπήκαν μεν πιο δυνατά στο ματς αλλά στο 18' ο Τομόρι τράβηξε τον Μάουντ, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ με την Μίλαν να μένει με 10 παίκτες και τον Ζορζίνιο να ευστοχεί στο πέναλτι βάζοντας μπροστά τους «μπλε» στο σκορ. Ο Ζιρού έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με αμαρκάριστη κεφαλιά λίγα λεπτά μετά, αλλά τελικά ο Ομπαμεγιάνγκ στο 43' διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων με κοντινό πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταγράφηκε κάτι αξιόλογο, με την Τσέλσι να αγγίζει πάντως σε δύο περιπτώσεις το τρίτο γκολ. Στην 3η θέση «έπεσε» πλέον η Μίλαν ισοβαθμώντας στους 4 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ οι Άγγλοι σκαρφαλωσαν στην κορυφή με 7 πόντους και στο +1 από την Σάλτσμπουργκ.


Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Σάλτσμπουργκ 1-1

Ματσάρα έγινε στο «Μάξιμιρ» με τους Κροάτες να κυριαρχούν, αλλά να μην καταφέρνουν να πάρουν το τρίποντο που θα τους έδινε μεγάλη ώθηση για την πρόκριση. Κόντρα στη ροή του ματς ο Σέιβαλντ με συρτό διαγώνιο σουτ μετά από αντεπίθεση στο 17' έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Η Ντιναμό πίεσε, είχε ακυρωθέν γκολ μέσω VAR λίγα λεπτά αργότερα, αλλά τελικά έφτασε στην ισοφάριση δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Λιούμπισιτς και την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο πριν καταλήξει στα δίχτυα στο 40'. Στο δεύτερο μέρος μέρος οι Κροάτες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά παραλίγο να υποστούν «έμφραγμα» με απευθείας εκτέλεση φάουλ να καταλήγει στο δοκάρι για τους Αυστριακούς και την Ντινάμο με την σειρά της να έχει δοκάρι στο 90'+4' αλλά το σκορ να μην αλλάζει και τις δύο ομάδες να παραμένουν πάντως στο «κόλπο» της πρόκρισης στον πιο αμφίρροπο όμιλο της διοργάνωσης.



6ος Όμιλος

Σέλτικ - Λειψία 0-2

Στη Σκωτία η Λειψία ήταν ανώτερη της Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη (έγινε αλλαγή στο 66ο λεπτό) η οποία είχε καλές στιγμές αλλά όμως όχι και γκολ. Αντίθετα, οι Γερμανοί -αν και δυσκολεύτηκαν- «χτύπησαν» στο 75ο λεπτό με τον Βέρνερ -αρχικά- και στο 84ο λεπτό με τον Φόρσμπεργκ παίρνοντας μία νίκη που ίσως αποδειχθεί κομβική στη «μάχη» της πρόκρισης.



Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς λίγο έλλειψε να γίνει στη Βαρσοβία, όπου η τυπικά γηπεδούχος Σαχτάρ Ντόνετσκ κρατούσε το «τρίποντο» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στο γκολ του Ζούμπκοφ στο 46' , ενώ θα το είχε «κλειδώσει» αν ο Τραορέ δεν έχανε ανεπανάληπτη ευκαιρία «σημαδεύοντας» το δοκάρι. Αφού οι Ουκρανοί δεν «σκότωσαν» όμως την «Βασίλισσα» το «πλήρωσαν» στο 90'+5' κι ενώ οι «μερένχες» είχαν ήδη προειδοποιήσει πως θα χτυπήσουν από... αέρος. Ο Ρούντιγκερ ήταν αυτός που ισοφάρισε για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που έμειναν αήττητοι, ενώ οι Ουκρανοί βρέθηκαν στην 3η θέση, πίσω από τη δεύτερη Λειψία.



7ος Όμιλος

Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Η Σίτι, με τον Χάαλαντ να μένει στον πάγκο, «κόλλησε» στην ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Κοπεγχάγη στη Δανία, αλλά αυτό δεν την επηρέασε ιδιαίτερα αφού έγινε από σήμερα η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Στο 11΄ δε μέτρησε το γκολ του Ρόντρι (το VAR... είδε χέρι πριν σκοράρει ο Ισπανός), στο 25΄ ο Μαχρέζ νικήθηκε από τον Γκραμπαρά στο πέναλτι που εκτέλεσε και στο 30΄ οι «Πολίτες» έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σέρχιο Γκόμεθ (πάλι μέσω του VAR φάνηκε το φάουλ που έκανε ο Ισπανός). Σε όλο το το δεύτερο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με την ισοπαλία να έρχεται φυσιολογικά και την Κοπεγχάγη να μην... χαλιέται, αφού έμεινε «ζωντανή» στη «μάχη» της 3ης θέσης του ομίλου.



Ντόρτμουντ - Σεβίλλη 1-1

Oι Ανδαλουσιάνοι πούλησαν ακριβά το... τομάρι τους και τελικά έφυγαν με τον βαθμό από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», παρουσιάζοντας πολύ πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Η κεφαλιά του Νιανζού στο 18' τους έβαλε μπροστά στο σκορ, αλλά ο Μπέλινγκχαμ στο 35' έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 41' έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει τους Βετσφαλούς μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, αλλά η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ που θα χάριζε τρεις βαθμούς ήταν η Σεβίλλη. Στο 67' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράκιτιτς ο Νιανζού κέρδισε ακόμα μια κεφαλιά, «έβγαλε» τον Λαμέλα σε θέση βολής μέσα από την μικρή περιοχή αλλά ο Κόμπελ τον νίκησε και το 1-1 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Η Ντόρτμουντ έτσι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκρισης στους «16» αλλά έχει διαφορά ασφαλείας από Σεβίλλη και Κοπεγχάγη που ισοβαθμούν στους 2 πόντους και θα παλέψουν για την 3η θέση.



8ος Όμιλος

Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους 2-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ατζιλί η Μακάμπι Χάιφα έριξε στο... καναβάτσο την Γιουβέντους, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και 20 χρόνια και βάζοντας «φωτιά» στον 8ο όμιλο αναφορικά με την διεκδίκηση της 3ης θέσης αφού πλέον ισοβαθμεί στους 3 πόντους με την «βέκια σινιόρα». Μόλις στο 7' ο Ατζιλί με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 42' ο ίδιος παίκτης με πανέμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των Ισραηλινών. Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους έμοιαζε σαστισμένη και εκτός της μεγάλης φάσης με τον Μίλικ στο φινάλε του πρώτου μέρους, δεν είχε άλλη κλασική ευκαιρία βλέποντας τον Κοέν να σταματάει κάθε υποψία φάσης.



Παρί Σεν Ζερμέν - Μπενφίκα 1-1

Το ιστορικό γκολ του Εμπαπέ από την βούλα του πέναλτι στο 40ο λεπτό, με το οποίος ο 23χρονος επιθετικός έγινε ο πρώτος σκόρερ την ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν στάθηκε αρκετό για να της χαρίσει και το τρίποντο. Σε σχετικά ισορροπημένο ματς, η Μπενφίκα «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα τους Παριζιάνους ισοφαρίζοντας με πέναλτι του Ζοάο Μάριο στο 62' και κρατώντας τον βαθμό, συνεχίζοντας να πηγαίνει χέρι-χέρι μαζί τους στην κορυφή του 8ου ομίλου.



Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Τέλος από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΑΕΚ: «Ανακρίβειες και ασυναρτησίες, δεν υπάρχει καμία μήνυση σε βάρος του  Αλμέιδα»
ΑΕΚ: «Ανακρίβειες και ασυναρτησίες, δεν υπάρχει καμία μήνυση σε βάρος του Αλμέιδα»
3 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Παναθηναϊκός: Πρόστιμο ύψους 105.500 ευρώ από την UEFA για τα ματς με την Σλάβια Πράγας
Παναθηναϊκός: Πρόστιμο ύψους 105.500 ευρώ από την UEFA για τα ματς με την Σλάβια Πράγας
11/10/2022 23:37
Η Παρί Σεν Ζερμέν ζητά 400 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον Εμπαπέ να πάει οπουδήποτε πλην Ρεάλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ζητά 400 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον Εμπαπέ να πάει οπουδήποτε πλην Ρεάλ
11/10/2022 21:49
Στην Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας - Αναβολή ξανά στην σέντρα
Στην Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας - Αναβολή ξανά στην σέντρα
11/10/2022 20:55
Ανέλαβε την ΣΠΑΛ ο Ντε Ρόσι
Ανέλαβε την ΣΠΑΛ ο Ντε Ρόσι
11/10/2022 17:35
Ολυμπιακός: Με Σισέ, Βρσαλικο και τον νεαρό Καλογερόπουλο η αποστολή για Αζερμπαϊτζάν
Ολυμπιακός: Με Σισέ, Βρσαλικο και τον νεαρό Καλογερόπουλο η αποστολή για Αζερμπαϊτζάν
11/10/2022 17:33
Απίστευτο: Ο προπονητής της Οσέρ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους αντίπαλους οπαδούς κι απολύθηκε! (video)
Απίστευτο: Ο προπονητής της Οσέρ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους αντίπαλους οπαδούς κι απολύθηκε! (video)
11/10/2022 17:08
Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Άγγλος ρέφερι στον «τελικό» των «ερυθρόλευκων»
Καραμπάγκ - Ολυμπιακός: Άγγλος ρέφερι στον «τελικό» των «ερυθρόλευκων»
11/10/2022 16:46
Marca: «Ο Εμπαπέ ζήτησε μεταγραφή από την Παρί τον Ιανουάριο!»
Marca: «Ο Εμπαπέ ζήτησε μεταγραφή από την Παρί τον Ιανουάριο!»
11/10/2022 16:21
Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή (15/10) εγκρίνεται η δημοπράτηση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή (15/10) εγκρίνεται η δημοπράτηση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
11/10/2022 16:17
ΠΣΑΠΠ: «Το μόνο επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που δεν έχει ξεκινήσει είναι η Super League 2»
ΠΣΑΠΠ: «Το μόνο επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που δεν έχει ξεκινήσει είναι η Super League 2»
11/10/2022 14:47
Περισσότερες ειδήσεις