Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σισέ: «Συγγνώμη σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, έχω περάσει μία προσωπική κόλαση»

Σισέ: «Συγγνώμη σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, έχω περάσει μία προσωπική κόλαση»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/10/2022 18:56
Ο Παπέ Σισέ με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζήτησε συγγνώμη για την αντίδραση που είχε μετά την αλλαγή του στο παιχνίδι με την Καραμπάγκ τονίζοντας ότι τον τελευταίο καιρό έχει περάσει μία προσωπική κόλαση.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της ομάδας του στην ήττα από την Καραμπάγκ καθώς αντικαταστάθηκε στο 83' της αναμέτρησης, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο και εκφράστηκε άσχημα προς την εξέδρα.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα δικό του λάθος που οδήγησε στο δεύτερο γκολ των Αζέρων και αυτός ήταν ο κύριος λόγος της αποδοκιμασίας προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σισέ:

«Χθες ήταν μια πολύ κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό και για εμένα. Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες και έχω δοκιμαστεί ψυχολογικά.

Με γνωρίζετε καλά. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στον οποίο μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και για τον οποίο δίνω πάντα ότι έχω μέσα στο γήπεδο.

Χθες έκανα ένα λάθος, έχασα την ψυχραιμία μου ακούγοντας σκληρούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την οικογένεια μου. Για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και κυρίως τον μοναδικό κόσμο μας.

Ελπίζω να με συγχωρέσετε γιατί έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είμαι ένας από εσάς και θέλω να συνεχίσω, με αμείωτο πάθος, να δίνω τα πάντα για την ομάδα μας»



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.