Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να γνωρίζουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε» (video)

Μίτσελ: «Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να γνωρίζουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/10/2022 00:47
Ο Μίτσελ δήλωσε ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη του δευτέρου μέρους στην ήττα από την Καραμπάγκ και ανέφερε στο τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη βαριά ήττα από την Καραμπάγκ (0-3):

Για το τι συνέβη στο δεύτερο μέρος: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχαμε τον έλεγχο, αντιμετωπίσαμε τις επιθέσεις της Καραμπάγκ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε λάθη και όταν κάνεις λάθη στη διοργάνωση αυτή τα πληρώνεις».

Για το αν θα έκανε τις ίδιες αλλαγές αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω με δεδομένο ότι η αλλαγή στην εικόνα του αγώνα συνέπεσε με τη διπλή αλλαγή που έκανε: «Όταν χάνεις σίγουρα μετανιώνεις κάποια πράγματα. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως συμπίπτουν οι αλλαγές χρονικά. Ήμασταν έτοιμοι να επιτεθούμε, χάσαμε ξαφνικά τη μπάλα και δεχθήκαμε γκολ στην αντεπίθεση. Οι αλλαγές μπορεί να συμπίπτουν χρονικά, όχι και αγωνιστικά».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να ανατρέψει την κατάσταση μετά το 0/3 στον όμιλο: «Στον Ολυμπιακό το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να ξέρουμε τα λάθη μας, να ξέρουμε πως να τα διορθώσουμε και να γνωρίζουμε σε ποιον σύλλογο ανήκουμε. Έτσι θα καταλάβουμε και πως πρέπει να παίξουμε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.