Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκαρισμένοι στην Τότεναμ από τον αιφνίδιο θάνατο του γυμναστή τους, Βεντρόνε

Σοκαρισμένοι στην Τότεναμ από τον αιφνίδιο θάνατο του γυμναστή τους, Βεντρόνε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2022 18:46
Ο γυμναστής της Τότεναμ, Τζιαν Πιέρο Βεντρόνε έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών από λευχαιμία, βυθίζοντας σε πένθος τον αγγλικό σύλλογο.

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι της Τότεναμ από τον αιφνίδιο θάνατο του γυμναστή της ομάδας, Τζιάν Πιέρο Βεντρόνε σε ηλικία 61 ετών.

Ο Βεντρόνε διαγνώστηκε με λευχαιμία πριν μερικές μέρες και άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Νάπολης.

Ο Ιταλός γυμναστής, που είχε το προσωνύμιο «πεζοναύτης» λόγω των αυστηρών καθεστώτων στις προπονήσεις του, ήρθε στην Τότεναμ τον Νοέμβριο του 2021 ως μέλος του προπονητικού τιμ του Αντόνιο Κόντε και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός απ’ όλους τους παίκτες και το σταφ.

Ο 61χρονος ήταν μέλος του σταφ της Εθνικής Ιταλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2006. Είχε δουλέψει επίσης για δέκα χρόνια στην Γιουβέντους καθώς και στις Κατάνια, Τσιανγκσού Σουνίνγκ, Κουανγκτσόου Εβεργκράντε και Αζάξιο.

Ο Βεντρόνε ήταν υπεύθυνος για την πλήρη αναμόρφωση της φυσικής κατάστασης της Τότεναμ, με την ομάδα του Κόντε να έχει τρέξει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν. Τα «σπιρούνια» έκαναν έντονες, δίωρες προπονήσεις προετοιμασίας στη Νότια Κορέα το καλοκαίρι, κάτι που προκάλεσε τον Χάρι Κέιν να κάνει εμετό. Παρόλο που οδήγησε τους παίκτες της Τότεναμ στα άκρα, ο Βεντρόνε εξακολουθούσε να λατρεύεται από την ομάδα.

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χιουνγκ-Μιν Σον ο οποίος είχε πιστώσει στον Βεντρόνε ότι ήταν η έμπνευση πίσω από το χατ-τρικ του εναντίον της Λέστερ τον περασμένο μήνα, έγραψε στο Instagram: «Ο κόσμος έχασε έναν πραγματικά ξεχωριστό άνθρωπο. Τζιαν, με βοήθησες να ξεπεράσω τις πιο δύσκολες στιγμές και μαζί γιορτάσαμε μερικές απίστευτες αναμνήσεις. Δεν μπορώ να εκφράσω με αρκετές λέξεις την ευγνωμοσύνη μου σε σένα και πόσα σου οφείλω. Θα μας λείψεις τόσο πολύ. Σε ευχαριστώ για όλα φίλε μου. Στέλνω όλη μου την αγάπη σε σένα και σε όλη την οικογένειά σου».

Η πατρική αγκαλιά του Βεντρόνε στον Σον μετά το χατ-τρικ με την Λέστερ στις 17 Σεπτεμβρίου:

Ο φορ της ομάδας, Χάρι Κέιν έγραψε με τη σειρά του στο Twitter: «Ένας πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος. Είμαι συντετριμμένος από τον θάνατο του προπονητή μας Τζιαν Πιέρο. Η αγάπη και η δύναμή μου είναι με την οικογένειά του αυτή τη στιγμή. Τα λόγια και η σοφία του θα μείνουν μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο μαζί του. RIP Prof».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.