Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Κορυφαίο live και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στο Champions League!

Sportingbet – Κορυφαίο live και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στο Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/10/2022 00:15
Το Champions League μονοπωλεί και απόψε το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου. Στο Λονδίνο, η Τσέλσι υποδέχεται τη Μίλαν στο ντέρμπι του 5 ου ομίλου. Στο «Da Luz» η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δύσκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη Μπενφίκα.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Ψάχνει την επιστροφή

Με την… πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Τσέλσι, που υποδέχεται τη Μίλαν στο «Stamford Bridge», στο πλαίσιο της 3 ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι «μπλε» μετρούν μία ισοπαλία και μία ήττα τις δύο πρώτες αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η νίκη είναι «μονόδρομος» για το συγκρότημα του Γκρέιαμ Πότερ, εφόσον θέλει να ανακτήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από την άλλη, η Μίλαν έχει συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν. Το συγκρότημα του Στέφανο Πιόλι φιγουράρει στην 1 η θέση του γκρουπ και με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο θα αυξήσει κι άλλο τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αξίζει να σημειωθεί, πως απόψε είναι πρώτη φορά που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στη διοργάνωση.Sportingbet – Build A Bet* στo Champions League!

Ντέρμπι… αήττητων

Δύσκολη αποστολή έχει η Παρί Σεν Ζερμέν που καλείται να ξεπεράσει εκτός έδρας το…
εμπόδιο της Μπενφίκα. Οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση. Η τριπλέτα των Νεϊμάρ, Μπαπέ και Μέσι έχει βρει... χημεία και άπαντες στον γαλλικό σύλλογο, έχουν θέσει την κατάκτηση της διοργάνωσης ως το βασικότερο στόχο της σεζόν. Μετά το τεστ της πρεμιέρας με αντίπαλο την Γιουβέντους, το αποψινό κόντρα στην Μπενφίκα είναι ακόμα πιο δυνατό. Οι «αετοί» είναι επίσης αήττητοι στον όμιλο και με έξι βαθμούς ισοβαθμούν μαζί την Παρί στην 1 η θέση. Πέτυχαν σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Γιουβέντους και με ανεβασμένη την ψυχολογία θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές Γαλλίας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις