Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Κορυφαίο live και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στη Super League!

Sportingbet – Κορυφαίο live και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές στη Super League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/10/2022 12:20
Δύο αγώνες από τη Super League και ένας από την Premier League συγκεντρώνουν απόψε το ενδιαφέρον. Στις 18:00, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό και στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ιωνικό στην ιστορική πρεμιέρα του νέου της γηπέδου. Στις 22:00, η Λέστερ φιλοξενεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο «King Power».

Sportingbet – Build A Bet* στη Super League!

Ψάχνουν το «τρίποντο»

Στις νίκες θέλουν να επιστρέψουν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός, που έρχονται αντιμέτωποι στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 6 ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι με μία νίκη και μία ισοπαλία βρίσκονται στην 12 η θέση της βαθμολογίας. Εφόσον κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς θα «πιάσουν» τον Αστέρα Τρίπολης στην 8 η θέση. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν. Το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου με δύο νίκες και μία ισοπαλία φιγουράρει στην 9η θέση και αν φύγει με το «διπλό» από Γιάννενα, θα αναρριχηθεί στην 5 η θέση, αφήνοντας τον Άρη στην 6η.Ποδαρικό με το… δεξί

Τον πρώτο αγώνα στο νέο της γήπεδο δίνει απόψε η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει τον Ιωνικό. Πρόκειται για ένα ιστορικό βράδυ για τον «δικέφαλο αετό», που θέλει να ξεκινήσει με νίκη στην «Αγιά Σοφιά», αλλά και να ανέβει στην 2 η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός δράσης είναι οι Γιόνσον, Τζαβέλλας και Χατζισαφί, ενώ για πρώτη φορά θα βρίσκεται στην αποστολή ο Σιντιμπέ.

Sportingbet – Priceboosts κάθε μέρα!

Μάχη ουραγών

Στην χειρότερη αγωνιστική κατάσταση των τελευταίων χρόνων βρίσκεται η Λέστερ, που φιλοξενεί στο «King Power» τη Νότιγχαμ Φόρερτ. Οι «αλεπούδες» δεν έχουν πανηγυρίσει την νίκη στις πρώτες επτά αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα χαμηλά της βαθμολογίας, βρίσκονται και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι φιγουράρουν στην 19η θέση. Αμφότερες, βλέπουν τους αποψινούς τρεις βαθμούς σαν… χρυσάφι, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις